Kisalföld logö

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Motorostalálkozó Győrújbaráton - Rengett a föld a 3500 motortól - fotók, videók a felvonulásról

Motorostalálkozó Győrújbaráton - Rengett a föld a 3500 motortól - fotók, videók a felvonulásról
Szombat délután rengett a föld, elindult a domb: a győrújbaráti táborból körülbelül 3500 motoros indult el a város, Győr irányába.
17.00
 
Már tizenhetedszer rendezték meg a Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozót és Rockfesztivált Győrújbaráton, ennek leglátványosabb részeként vonultak le a motorosok Győrbe, az ETO-parkhoz, majd vissza a táborba.
Motorostalálkozó Győrújbaráton - Rengett a föld a 3500 motortól. Fotók: H. Baranyai Edina

Voltak a járgányok között Vespák, Babetták és Harley-Davidsonok egyaránt; három és négykerekűek, összetákolt alkotások és csillogó drága csodák.
Fotók: H. Baranyai Edina

A nyergekben pedig fiatalok, idősek, nők és gyermekek. Voltak fanatikusok, akik jelmezbe öltöztek: ahogy elsuhantak az út mellett, feltűnt a Szezám utca, majd rövidesen egy kakasnak öltözött motoros követte. Mindenki dudált, integettek az út szélén szép számmal megjelenő kíváncsiskodóknak.
Fotók: H. Baranyai Edina


A győri Sztanek Márk pár hét múlva lesz öt éves, édesanyjával csillogó szemmel nézte a motorosok felvonulását. Egyelőre kerékpárja van. Hogy lesz-e a később motorja? "Az az édesapjától függ" - szögezte le az édesanyja kérdésünkre.
 
A győrújbaráti esemény a motorosszezon nyitását jelenti. A négynapos fesztivál az alsóörsi találkozó után talán a második legnagyobb az országban. Idén is koncertek színesítik
 
Régi és új arcok egyaránt felfedezhetők voltak a tömegben. Az eseményt szervező Arrabona Eagles MC elnöke, Kukori vezetésével évről-évre életre kel a hegy. A Motorosok Baráti Köre idén is emlékezetes fesztivált rendezett, sok-sok ezer motorossal és egy látványos felvonulással.

Olvasónk, Andrea videója:


Újabb olvasói videó, Sári Bélától:

14.20 - Úton a motorosok:
Több ezer motoros indult el Győrújbarátról


13.30 - Hamarosan kezdődik a vonulás:
Fotók!

Ennyire jó idő van ma :) 
Galéria kép

12.54 - Fotók a gyülekező motorosokról 
 
Gyülekeznek a motorosok a felvonulásra Győrújbaráton

05.11., szombat

11.20 -  A felvonulás délután 2 órakor indul Győrújbarátról. A motorosok már elkezdtek a tábor előtt, és a táborban gyülekezni. A jó időnek köszönhetően várhatóan több ezer motoros fog felvonulni Győrújbaráttól egészen az ETO Parkig, majd vissza - jelentette tudósítónk. Mutatjuk a felvonulás útvonalát térképen:
   

Korábban írtuk:

Megnyitotta kapuit az idei győrújbaráti motorostalálkozó:
 
Fotók

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset a motoros felvonuláson: mentő érkezett a sérültért - fotók

Baleset a motoros felvonuláson: mentő érkezett a sérültért - fotók
Információink szerint egy crossmotoros nekiugratott valakinek, aki lábszárcsonttörést szenvedett. Tovább olvasom