Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Modellből lesz üzletasszony Fehér Orsi - fotó

A tragikus körülmények között elhunyt Fehér Miklós húga, Fehér Orsi jelenleg ingázik Spanyolország és Portugália között.

A látszat csal, Fehér Orsi, a tragikusan elhunyt labdarúgó, Fehér Miklós testvére nem modell már, hanem elsősorban üzletasszony. Madridban él Orsi, aki luxusüzletek menedzselését tanulta ki egyetemi fokon, most pedig Győrbe látogatott haza a szüleihez.

A fiatal lányt Fehér Miklós testvéreként ismerték meg Portugáliában

"Madridban a nevem nem mond többet annál, mint kell. Nem ismernek. És ezt nem bánom" – mondja Fehér Orsi. Mondatainak oka és súlya van. A fiatal lányt Fehér Miklós testvéreként ismerték meg Portugáliában, labdarúgó bátyja tragédiája után költözött Lisszabonba.

Éveket töltött kint. Orsi aztán sikeres modell lett – mindenekelőtt magának köszönhetően. Televíziós műsort is kapott, s az évek lassan gyógyították az évfordulókon rendre felszakadó sebet.

Kézenfekvő volt, hogy Orsi saját kollekciójának a modellje is lesz.
Kézenfekvő volt, hogy Orsi saját kollekciójának a modellje is lesz.

A győri származású nő saját kollekciót tervez  

Fehér Orsi lelke most nagyon rendben van - mondja mosollyal a szája szegletében. Elvégezte Madridban azt az egyetemi mesterszakot, amely üzletasszonyokat, ottani szóhasználattal menedzsereket képez.

Erre azért volt szüksége, mert a főállású modellkedés után az üzleti életben szeretné megállni a helyét. Nem kalandozik azért messzire, a szépségiparban marad. Saját kollekcióval – egyelőre fürdőruhákkal, ősszel aztán már ruhákkal is – jelenik meg a piacon.

A portugál partok ihlették a ruhákat

"Van hivatalos divattervező is a csapatomban, mert bár én is tanultam az anyagokról, a trendekről, nem gondolom, hogy mindenhez én értek a legjobban."

Fürdőruhái megtekinthetők már most is az "ivorystoremadrid.com" internetes oldalán, ahol azt írja angol nyelvű bemutatkozásában, hogy a portugál partok ihlették a kollekcióját.

Orsi kéthavonta érkezik Győrbe

"Jelenleg ingázom Portugália és Spanyolország között a munka miatt" – szögezi le, s azt is, hogy a magánéletéről nem kíván nyilatkozni. Szüleihez azonban, akik továbbra is Győrben élnek, rendszeresen hazajár.

"Kéthavonta eljövök, a szüleimen kívül a barátaim is várnak. Jó érzés ez" – mondja ezekben a napokban a győri otthonában. S bár hamarosan ismét visszautazik Madridba, nem tartja kizártnak, hogy egyszer visszatér oda, ahol ő is és bátyja is elindult álmait megvalósítani: Magyarországra.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolc személyautó és egy nyergesvontató ütközött össze az M1-es autópályán

Filmekbe illő baleset történt az M1-es sztrádán péntek késő délután. Tovább olvasom