Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Mindenszentek: így tartanak nyitva a temetők Győrben

A Nádorvárosi temetőben elektromos kisbusz közlekedik majd, amit ingyenesen vehetnek igénybe. Infók a szolgáltatásokról, nyitva tartásokról.
A Győr-Szol Zrt. tájékoztatása szerint a győri köztemetők november 5-ig egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak. A sírkertek téli nyitva tartása november 6-én lép majd életbe.

Szabadi úti köztemető bejáratán és a Nádorvárosi köztemető mindkét kapuján 7 és 11 óra között hajthatnak be autóval az arra jogosultak.

A temetői autóforgalom csökkentése, valamint a nehezen mozgó látogatók közlekedésének megkönnyítése érdekében a Győr-Szol Zrt. térítésmentesen igénybe vehető, csendesen működő és környezetbarát elektromos kisbuszt közlekedtet november 1-jén és november 2-án, november 3-án és november 4-én 9 és 16 óra között a Nádorvárosi köztemetőben. A járatok a régi ravatalozó elől indulnak, a felszállás pontos helyét Győr-Szol zászló jelzi. A kocsi folyamatosan, körjárat szerűen közlekedik a temetőn belüli főbb utakon, a rászorulók az igényeik szerint szállhatnak arra fel és le.

További segítség a sírkertekbe kilátogatóknak, hogy a Győr-Szol Zrt. minden győri köztemetőben november 1-jén 10 és 16:20 óra között gondnoki szolgálatot működtet, ennek köszönhetően távolról érkezők számára a sírhelyekkel kapcsolatos ügyintézés lehetősége biztosított lesz.

A régi bejárat melletti autószalon parkolójából a Szauter úttal párhuzamos részt vehetik igénybe az autósok november 1-jén és november 2-án.

A Győr-Szol Zrt. által üzemeltetett győri köztemetőkben a kegyeleti megemlékezés időszakában várhatóan biztosított lesz a vízvételi lehetőség a kutakból.
A köztemetőknél fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani. A biztonság miatt fontos, hogy senki se hagyjon a gépkocsiban látható helyen értéket. Hasonlóan a sírokra, vagy a kút mellé se tegyenek még rövid időre sem autó és lakáskulcsot, mobiltelefont és hasonló tárgyakat a temető látogatók.

A Nádorvárosi köztemető régi bejáratánál – körforgalomnál -, a felújított burkolatú piactéren és a Szentlélek téri bejáratnál koszorú és virágárusítás zajlik. A Szabadhegyi köztemetőnél virágbolt üzemel.
A kegyeleti megemlékezést megelőzően a Győr-Szol Zrt. nagy figyelmet fordít a győri köztemetők takarítására. Naponta több mint hatvan fő végzi a falevél gereblyézését. Az összegyűjtött avart elszállítják. A szilárd burkolatú utakat géppel, a kavicsos utakat kézi erővel seprik, tisztítják. Folyamatos a temetőkből a hulladék elszállítása.

Tájékoztató a szolgáltatásokról, nyitva tartásokról


Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái november 1-jétől november 4-éig egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás - Győr

Jókai és Révai parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai és a Révai parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Utcai fizető parkolók

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói november 1-jén díjfizetés nélkül, november 2-án a szombati, november 3-án a szombati, november 4-én díjfizetés nélkül vehetőek igénybe. A III. díjzónában november 1-je és november 4-e között a parkolás díjmentes.

Vásárcsarnok – Ideiglenes piac

A Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított ideiglenes vásárcsarnok november 1-jén zárva lesz. A többi napon a rendes nyitva tartás van érvényben.

Tarcsay utcai piac

November 3-án a Tarcsay utcai piacon szombati nyitva tartás szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

Sportingatlanok

A Magyar Vilmos Uszoda november 1-jén zárva tart.

A további napokon a rendes nyitva tartás van érvényben.

A Barátság Sportpark november 1-jén korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák, a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A további napokon a rendes nyitva tartás van érvényben.

Hulladékszállítás

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok november 1-jén egységesen zárva lesznek. A többi napon a rendes nyitva tartás van érvényben.

A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyhg.hu weboldalon található.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új rendészeti vezetőt neveztek ki a megyében

Új rendészeti vezetőt neveztek ki a megyében
Németh Lajos rendőr ezredes nyugdíjba vonul, helyét Forrai Zsolt rendőr ezredes veszi át. Tovább olvasom