Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 26°C Még több cikk.

MikulásGyár harmadszor

Győr - Harmadik alkalommal szervezte meg a Magyar Vöröskereszt mikulásgyári akcióját, amely a gyűjtött adományok mennyiségét és minőségét tekintve is ez idáig sikeresnek mondható. A vöröskeresztesek továbbra is tartós élelmiszereket, játékokat, mesekönyveket és műszaki cikkeket várnak naponta 10 órától este 8-ig a plázában.
Ahogyan a gyűjtés, úgy a szállítás, a csomagolás és az osztás is folyamatos – minden munkatárs és támogató segítségére számít a szervezet. Borbélyné Nagy Ágnes megyei igazgató lapunk érdeklődésére elmondta, meglepően sokan adakoznak, miközben ajándékot keresnek szeretteiknek, de a Vöröskereszt vérnyomásméréssel, könyvdedikálással is összekapcsolta a gyűjtést.

– A gazdasági válságot nagy valószínűséggel egy szociális válság is követi – vélekedett Borbélyné Nagy Ágnes megyei igazgató, aki nem titkolta, némiképpen tartanak a következő évtől, bár Győr-Moson-Sopron mind véradásban, mind adakozásban a hazai megyék közül is élen jár.

Csusszanhat: Az ajándékokat sajátos berendezésen, a csúszdán keresztül gyűjtik. Fotó: Harcsás
Csusszanhat: Az ajándékokat sajátos berendezésen, a csúszdán keresztül gyűjtik. Fotó: Harcsás

– Eredményeinket tartani szeretnénk, bár tisztában vagyunk azzal is, hogy 2009-ben mindannyiunkra nehezebb év vár. Számítunk a cégek, a multik és a vállalkozók segítségére, hiszen az egymásra való odafigyelésre, a humanitárius segítségre az új évben is nagy szükség lesz. 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre többen kérnek segítséget, támogatást

Győr - A szinten tartás és az új kihívásokra való felkészülés jellemzi leginkább a 130 ezres győri… Tovább olvasom