Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Melléképület tetőszerkezete égett Újvárosban

Győr - Újvárosban egy családi ház mellé épült építmény tetőszerkezete kapott lángra hétfőn kora délután. Három helyen avartűzhöz riasztották a tűzoltókat.

Győrben a Haladás utcában egy családi házhoz épült melléképület tetőszerkezete lángra kapott és teljesen leégett, két szomszédos épület tetőszerkezete pedig részben megrongálódott.

A győri tűzoltók négy vízsugárral oltották el a teljes terjedelmében égő tetőszerkezetet, s a megsemmisült tetejű házból kimentették az értékeket. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésének okát szakértő bevonásával vizsgálják.

Fotók: Krizsán Csaba
"Tüzes" nap volt Győr-Moson-Sopron megyében

Hétfőn, este nyolc óráig öt tűzesethez kellett vonulniuk a tűzoltóknak Győr-Moson-Sopron megyében. A gyakori riasztásokat elsősorban a hosszan tartó szárazság okozta, több helyszínen ugyanis avartüzeknél kellett beavatkozniuk a szakembereknek.

Hétfőn Győrben, Bőny-Szőlőhegyen és Győrszemere közelében is avartűzhöz riasztották a tűzoltókat. A megyeszékhelyen egy vasúti töltés mellett 400 méter hosszan égett a száraz fű, míg Győrszemere közelében 1000 négyzetméteren kellett oltani. Bőny-Szőlőhegyen pedig 2000 négyzetméteren kapott lángra az avar és egy használaton kívüli szerszámtároló. A tüzet mindhárom helyszínen sikerült megfékezni. Nem történt személyi sérülés azon a győri telephelyen sem, ahol egy konyhában csaptak fel a lángok, sikerült időben megfékezni a tüzet.

Olvasóink írták

 • 4. imre1964 2009. május 12. 12:50
  „Na azért vannak itt is buckalakók.
  Remélem hogy itt nem szaporodnak úgy mint a Kossuth utcán.”
 • 3. gyugyu1 2009. május 12. 10:56
  „xo16zy nem vagy te falusi csak messze laksz a várostól ! ülj fel az 1-re ,száljle a végállomáson azt ingyenesen körbe vezetlek, kapsz egykis betekintést e városrész életéből. Pénzt hozz magaddal mert van templom is ,meg kocsma is ! a kultúra ingyenes !”
 • 2. tibi-a 2009. május 11. 21:46
  „Kedves hozzászóló!

  Ismerd meg előbb, szűkebb környezetedet. Ott nem élnek digók!”
 • 1. xo16zy 2009. május 11. 19:06
  „Melléképület tetőszerkezete égett Újvárosban
  ...az szdsz szerint rássszistá indíték van a háttérben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

`Érdekes jelenség, mely a szivárvány színeiben pompázott´

Győr - "Ma délben lettünk figyelmesek az égen egy érdekes jelenségre, mely a szivárvány színeiben… Tovább olvasom