Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Megújult az anyakönyvi hivatal

A kor követelményeinek megfelelő, megújult anyakönyvi hivatal fogadja hétfőtől a megyeszékhelyen a Liszt Ferenc utca 20. alatt az ügyfeleket.

Az 1,1 millió forintból megvalósított átalakítást követő avatóünnepségen dr. Papp László jegyző ismertette a legfontosabb változásokat: elektronikus beléptetőrendszerrel ellátott váróterem, elkülönített munkahely, könnyen elérhető adatbázis jellemzi az új környezetet, az ügyintézők számára az internet-hozzáférést is biztosították. Változott a hivatal megközelítése is, ezentúl a családi intézettel közös bejáraton át lehet eljutni az anyakönyvi hivatalba.

Az átadáson megjelent Borkai Zsolt polgármester hangsúlyozta, hogy az új irodában már megoldható az ügyfelek személyes adatainak védelme. Dr. Németh Éva közigazgatási hivatalvezető mindehhez hozzátette, a törvényességi felügyeletet megnyugvással töltötte el, hogy ajánlását ilyen gyorsan megvalósították, a jövőben más ügyek esetében is hasonló gyorsaságban bízik. Az ünnepség végén az elektronikus beléptetőrendszer próbájaként az első két számot a közigazgatási hivatalvezető és a polgármester kérte ki, sikerrel.

Csudai Endre

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öveges szellemében

Tizenhetedszer rendezték meg Győrött az ország legrangosabb fizikai megmérettetését, az Öveges József-versenyt. Tanáraink már arra is büszkék lehetnek, hogy megyénkből hatan is bekerültek a nyolcvan versenyző közé, mivel volt olyan megye, ahonnan egy diák sem jutott a döntőbe. Tovább olvasom