Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Megtalálták a legjobb apákat

Győr - A Győri Nők Független Szervezete idén ismét megrendezte az apák napját – adta hírül a szervezet elnöke, Méry Judit.
A legrátermettebb apa címet féléves megfigyelés, felmérés és szavazatok összegyűjtése alapján ítélték oda neves közéleti személyeknek. Idén Szakács Imre, Kadler Gusztáv, Egyházi László és Mikóczi Tamás érdemelte ki példamutató magatartásával az elismerést.

A legideálisabb apa cím elnyerőit 47 nevező közül választotta ki a zsűri, ők részt vettek az összes kötelező programon: pelenkázás, vasalás, zsákban futás, 13+1 tesztkérdés kitöltése. Fociról, autóversenyről, folyókról, Magyarország határairól, versekről, ételek összeállításáról és Győr város nevezetességeiről szóltak a kérdések. A versenyek végén a Casinó Győr felajánlására kihelyezett rulettasztal mellett játék zsetonokkal próbálhatták a versenyzők és a közönség a szerencséjüket.

Az összetett versenyt végül a mosonmagyaróvári Juhász János nyerte, második lett a nagykállói Horváth András, harmadik a pápai Paksi Sándor. A különdíjra a győri Kányási Zsoltot érdemesítették.
– Jövőre szintén ünnepelünk, hiszen az apák napja minden évben június 3. vasárnapja Magyarországon – hangsúlyozta Méry Judit, megköszönve többek között a városi sportbizottság, a megyei önkormányzat, a győri polgármester és a Kisalföld támogatását.

Olvasóink írták

  • 3. bander 2010. szeptember 22. 19:50
    „Irigy kutya Csináld utána!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
  • 2. ragga 2008. június 22. 11:50
    „Szerintem az apáknak nem pelenkázni és vasalni kéne ,hanem eltartani a családot.vagy az anyuka karrierista? Nézzétek meg azokat az apákat akik reggeltől estig húzzák az igát a családjukért,potom fizetésért.Elég már a magamutogatásból!!!!!”
  • 1. Mamóci 2008. június 21. 11:12
    „Jaj, ne!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújult a zárdából lett plébánia

Győr - Egyházi ingatlanokért kapott kárpótlásból újították fel és bővítették a hajdani kamillánus… Tovább olvasom