Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Megnyitják Győrben a Szövetség utat - Figyeljen! Változott a forgalmi rend és a parkolás

A Szövetség úti felújítás befejeződött, de az úthoz kapcsolódó Bácsai út új nyomvonalra történő megépítése elkezdődik.
A Szövetség úti felújítás befejeződő szakaszához ért, ezért pénteken (október 7. délután 2 órától újra megnyitják a forgalom számára a Szövetség utat! Az útkezelő kéri az autósokat, hogy ne megszokásból közlekedjenek, mert az új útszakaszon a korábban megszokottakhoz képest eltérő forgalmi rend fogadja a közlekedőket: megváltozott a parkolás rendje, van új gyalogátkelőhely.
Fontos tudnivaló

A Szövetség úti felújítás befejeződött ugyan, de az ehhez az úthoz kapcsolódó Bácsai út új nyomvonalra történő megépítése ebben a hónapban elkezdődik!

Az új nyomvonalú út kiépítése miatt átépül a Szövetség út – Bácsai út – Báthory utca csomópont, mely miatt jelentős csomóponti korlátozásra, ideiglenes jelzőlámpás irányításra kell számítani néhány héten belül. A hosszú szakaszt igénylő félpályás zárás során a mellékirányú Báthorí utcát le kell zárni a forgalom elől a csomóponti szakaszon, így az Ady Endre utca – Dózsa György rakpart forgalmának kiürítése érdekében a Damjanich utcát továbbra is kétirányú útként tartjuk fenn, ameddig a Szövetség út – Bácsai út – Báthory út csomópont nem lesz használható teljes értékűen.

Döntés született arról is, hogy a tömegközlekedési járműveket nem tervezik az építési munkaterületen keresztül közlekedtetni, így az autóbuszok továbbra is terelőúton, azaz a Hédervári út – Zemplén út útvonalon közlekednek várhatóan december közepéig.

A csomópont korlátozásának pontos időpontjáról tájékoztatják a lakókat, közlekedőket.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aki ott volt, segített a fulladó Martinának

Aki ott volt, segített a fulladó Martinának
,,Az emberek segítőkészségében ezek után soha nem fogom elveszíteni a hitemet" - mondja a… Tovább olvasom