Kisalföld logö

2018. 12. 11. kedd - Árpád 1°C | 4°C Még több cikk.

Megkezdődött a második ütem

A szeptemberi alapkőletétel óta nagy lendülettel folyik „Győr zöld szívében” a Royal Parkváros kivitelezése.
Egyre magasodnak az első ütemben épülő társasház falai, miközben a készülő otthonok több mint hetven százaléka már elkelt! Így a tervezettnél korábban kezdődött meg az igényekhez igazított második ütem megvalósítása!

Mint ismert, az első 46 lakásos épület csak a kezdetét jelenti egy 700 lakásból álló projektnek, ahol minden a leendő lakók igényeit, kényelmét szolgálja majd. Ennek jegyében került sor a második ütemben épülő lakóház áttervezésére, az igényeknek megfelelően több garzonlakás kialakítására, melyek ára kulcsrakészen is tízmillió forint alatt lesz. A piaci igények részletes feltérképezését követően kialakított trendbe 19 típuslakás került, melynek a 29 mŰ-es garzontól a 107 mŰ-es, nagy alapterületű lakásig terjedő választékában mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb otthont.

Tehát ott, ahol a város és a természet találkozik, tovább épül „Győr zöld szíve", s minden egyes ütemmel közelebb kerül ahhoz a végső állapotához, amikor az otthonok mellé betelepülő szolgáltató cégek révén a városrész új központjává válhat. A társasházak közötti utcáknak sétány jelleget ad majd a díszburkolat és a fasor, melyek szövedékéből kialakul a szabadhegyi korzó, ahol mindig tiszta a levegő, nyugodt az élet, ahová jó hazatérni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy vita a Puskás-temetés támogatásáról

Nem a díjemelésekről és a költségvetési koncepcióról, hanem Puskás Ferenc temetéséről alakult ki az egyik legnagyobb vita a csütörtöki győri közgyűlésen. Borkai Zsolt polgármester – Kósa Lajos debreceni polgármester, a Megyei Jogú Városok Szövetsége elnöke és Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke kérésére – azt terjesztette elő, hogy a testület félmillió forinttal járuljon hozzá a legendás labdarúgó temetéséhez. Tovább olvasom