Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Mégis lesz négy előadás

Az idén csak két előadáson, vasárnap helyett hétköznap várja a gyerekeket a győri Mikulás.
Az idén a tavalyi négy helyett csak két előadáson, vasárnap helyett hétköznap várja a gyerekeket a győri Mikulás Birodalom Alapítvány, a színházzal történt nézeteltérés miatt, írtuk a hét elején. Mégis lesz négy előadás – de máshol.

Már tíz éve hagyományosan a Győri Nemzeti Színházban műsoros előadáson találkozik levelezőivel a győri Mikulás. Az igény egyre nagyobb, tavaly már négy előadást kellett tartani összesen 3200 gyereknek. (Mindegyikük 1500 forint értékű ajándékcsomagot kapott.) Hiába azonban a hagyomány, a színházat idén csak hétfői napra kapta volna meg az alapítvány. Hétköznap viszont a gyerekek iskolában, óvodában vannak, a szülők dolgoznak, délután pedig csak két előadásra van lehetőség.

Nos, pár nap alatt változott a helyzet. Farkas Imre tegnap arról értesítette lapunkat, hogy aláírták a szerződést, miszerint az ünnepségnek – önköltségi áron – a Richter Terem ad helyet. Így mégiscsak lehet négy előadás, mégpedig vasárnap, december 4-én, délelőtt 9 és 11, illetve délután, 14 és 16 órakor. Igaz, a Richte Terembe kevesebben férnek, mint a színházba – de így is sikerül 2400 gyereknek örömet szerezni. A Mikulás tehát továbbra is várja leveleiket a Mikulás Birodalom, Győr postacímre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri véradók aggodalma Brüsszelben

Az Európai Parlamentbe utazott a családi vérvétel akciójában részt vett 12 család egy-egy… Tovább olvasom