Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Meghalt a gyalogos, akit elütött egy helyi járatú busz Győrben

Meghalt a gyalogos, akit elütött egy helyi járatú busz Győrben
A rendőrség vizsgálatot indított közúti baleset gondatlan okozása miatt.
Szomorú hírt kaptunk a pénteki baleset sérültjéről: a Petz-kórházban elhunyt a 68 éves enesei asszony. Információnkat prof. Oláh Attila orvos-igazgató megerősítette, mint elmondta, sorozat borda-, combnyak-, és medencetöréssel ápolták a beteget, akinek a szervezete azonban feladta küzdelmet.

A rendőrség eközben nyomozást indított közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt, ennek alanya nyilvánvalóan a buszsofőr lehet. A vizsgálatnak kell megállapítania, hogy a gázolás hogyan és hol, valóban a zebrán történt-e. 

Előzmények:

Péntek este olvashatták, hogy a likócsi körforgalomnál egy helyi járatú busz elütött egy gyalogost. 

A rendőrségtől most bővebb tájékoztatást kértünk: a vizsgálat jelen állása szerint egy 68 éves enesei lakos sérült  meg, s a rendőrség még vizsgálja, hogy a gázolás a zebrán vagy ahhoz közel történt-e. A felelősség megállapításánál ez nyilván nem mindegy, de a legalább ennyire fontos, hogy a sérült nő felépüljön. A szubintenzíven ápolják jelenleg is. 

Korábban írtuk


22.27 - A sérültet a Petz-kórház sürgősségi osztályán ápolják

"Gyalogos a busz előtt fekszik a zebrától körülbelül 20 méterre, a táskái a busz alatt hevernek. Buszsofőr épp telefonál. A mentők épp most érkeznek meg" - írta Olvasónk.

A rendőrség ügyeletéről annyit tudtunk meg, hogy a sérültet súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították a mentők győri Petz-kórház sürgősségi osztályára. A baleset körülményeit vizsgálják.
 
Fotók: Béres Márton

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biológia érettségi megoldások 2016 - fotókon mutatjuk a feladatlapokat!

Biológia érettségi megoldások 2016 - fotókon mutatjuk a feladatlapokat!
Tíz rövid válaszokat igénylő feladatot kellett teljesíteniük 120 perc alatt a biológiából… Tovább olvasom