Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Lesz lomtalanítás, de időpontja még nincs

Több olvasónk is érdeklődött már szerkesztőségünkben, hogy idén mikor kerül sor a megyeszékhelyen a lomtalanításra. A Győri Kommunális Szolgáltatónál megtudtuk: ezúttal sem marad el, de még nincs pontos időpontja.
A hatályos önkormányzati rendelet előírja, hogy azokon a városias beépítésű területeken, ahol heti két vagy három alkalommal hulladékürítés van, ott legalább évente egyszer lomtalanítani kell. Baki Balázs megbízott kommunális főmérnök a Kisalföld érdeklődésére elmondta: ez idén sem marad el a megyeszékhelyen, ám a pontos időpontról még nem született döntés. A konténerek elhelyezéséről időben értesítik majd a lakókat.

A falusias beépített területeken már öt helyen létesített gyűjtőpontokat a szolgáltató. A legnagyobb a Pápai úti szeméttelep mellett található, de van egy a győrszentiváni a Homoksori út végén, a kisbácsai Kalapács utcában, üzemel egy az újvárosi Nép utcában, valamint a kismegyeri Ötház utcában is. A Pápai úti hétfőtől szombatig reggel hat és este tíz óra között van nyitva, szombaton reggel nyolctól négyig, míg a többi négy hétfőtől szombatig reggel nyolctól délután négyig. A gyűjtőpontokon alkalmanként három köbméterig ingyenesen lehet lerakni a lomszerű hulladékokat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezárják a Kisfaludy utcát

Csatornarekonstrukció miatt hétfőtől mintegy másfél hónapra lezárják Győrben a Kisfaludy utca egy… Tovább olvasom