Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Lemondott a Hagymatikum Fürdő cégvezetője

Makó - Közös megegyezéssel távozott a makói Hagymatikum Fürdő cégvezetője, Kovacsics Imre. Az emiatt a szerda este összehívott rendkívüli testületi ülésen Nagy Nándort, a Kommunális Nonprofit Kft. vezetőjét bízták meg a fürdő irányításával.

Kovacsics Imre cégvezető azt követően jelentette be távozási szándékát, hogy szerda délután tárgyalt Buzás Péter polgármesterrel.

A város első embere lapunknak elmondta: nagyra értékeli azt a munkát, amellyel Kovacsics Imre a kezdetektől, a tervezés időszakától segítette a Hagymatikum indulását, ugyanakkor kiderült, ahhoz, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben rentábilis lehessen a létesítmény, csodára lett volna szükség, és ehhez még az ő kétségtelenül meglévő szakmai tudása is kevés volt.

Mint emlékezetes, szeptemberben módosítani kellett a fürdő üzleti tervét. Bár a nyári szezon jól sikerült, ez sem tudta ellensúlyozni a korábbi veszteségeket, így komoly megszorításokat vezettek be annak érdekében, hogy év végére stabilizálódjon a pénzügyi helyzet. A közös megegyezéssel történő szerződésbontásra információink szerint azt követően került sor, hogy kiderült, ez a módosított üzleti terv sem hozza meg a remélt eredményt.

Kovacsics Imrét 2009 júniusában nevezték ki 16 igen és 7 tartózkodás mellett a fürdő élére. Akkoriban – a makóin kívül – az agárdi, a győri, a gyomaendrődi, a gyulai és a tatabányai fürdőt is irányította. Szerda este nem tudtuk elérni, de egy munkatársa azt ígérte, csütörtökön válaszol kérdéseinkre.

A távozás miatt összehívott szerdai esti rendkívüli ülésen a képviselő-testület Nagy Nándort, a Kommunális Nonprofit Kft. vezetőjét bízta meg a fürdő irányításával. Este őt sem tudtuk elérni, de a csütörtökre összehívott sajtótájékoztatón bizonyára beszélni fog elképzeléseiről. A Hagymatikum dolgozóit is csütörtök délelőtt tájékoztatják a változásokról.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adományokat osztottak Győrben - videó

Adományokat osztottak a szegénység elleni küzdelem világnapján Győrben. Tovább olvasom