Kisalföld logö

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Közelebb a referenciaintézményi címhez

A Petőfi Sándor Általános Iskola, Óvoda-Bölcsőde és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény két éve jogosult arra, hogy úgynevezett referenciaintézménnyé váljon.
A cím feltétele többek között, hogy az intézmény egyedi, példaértékű, működésében befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal rendelkezzen. Az Écs–Ravazd közoktatási társulás telephelyei jó gyakorlataik alapján megfeleltek az előminősítési eljárás során, így pályázhattak a „Referenciaintézmények országos hálózatának kialakítása és fejlesztése" témában.

Az intézmény élt a lehetőséggel és nyert: közel tízmillió forintot. A támogatásból a referenciaintézményi szerepre történő felkészülést segítő képzéseken vettek részt a dolgozók, valamint bútorokat, laptopot, projektort, fényképezőgépet vásároltak a székhely intézménybe, a ravazdi iskolába pedig újabb interaktív táblát.

A pályázathoz kapcsolódóan át kell dolgozni az alapvető dokumentumokat, és ha az intézmény megfelel egy újabb szempontsornak, akkor mondhatja magát referenciaintézménynek. Ez a következő lépés.

A támogatásból a referenciaintézményi szerepre történő felkészülést segítő képzéseken vettek részt a dolgozók, s különböző (tan)eszközöket is vásároltak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagybajcs: Kender a szeméttelepen?

"A nagybajcsi szeméttelepen nagy mennyiségű vadkender nő, kérem, járjanak utána, ez felháborító...… Tovább olvasom