Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

Kovacsics feljelentést tett

Kovacsics Imre győri független polgármesterjelölt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen rágalmazás miatt.
Megérkezett a Győri Városi Bíróságra az a feljelentés, amelyet Kovacsics Imre győri független polgármesterjelölt tett ismeretlen tettes ellen rágalmazás miatt. A nyomozást már ma elrendelheti a bíróság. Az biztos, hogy a Kovacsics lejáratására készült szórólapok terjesztését egy győri társaság rendelte meg.

Továbbra sem lehet tudni, kik készítették azokat a fénymásolt szórólapokat, amelyen Kovacsics háza és udvarának tartozékai szerepelnek. Az említett irat ingatlanbecslést is közöl. Mivel Kovacsics szerint erősen eltúlzottak az összegek, a polgármesterjelölt becsületsértés miatt a rendőrséghez fordult. Magánvádas eljárásban a bíróság dönthet arról, elrendeli-e a nyomozást. Ha erre sor kerül, a rendőrség dolga lesz kideríteni az elkövető kilétét. S bár az elmúlt napok beismerésektől és cáfolatoktól voltak hangosak, a terjesztett fénymásolatokon egyetlen név vagy szervezet sem szerepel.

Az biztos, hogy kétezer példányt Győrben a Pannon-Work Zrt. munkatársai szórtak szét. Ezt tegnap sajtótájékoztatón erősítette meg Takács Tibor, az igazgatóság elnöke, aki annyit árult csak el, hogy a szórólapok terjesztésére egy győri betéti társaság adott megbízást. A megállapodás értelmében a zrt. nem hozza nyilvánosságra a megrendelő nevét, azonban ha szükséges, a rendőrségnek kiadja.
Takács Tibor úgy fogalmazott: hibáztak, hogy olyan szórólapokat vettek át terjesztésre, amelyeken sem név, sem szervezet nem szerepel. Az elnök szerint a jövőben hasonló eset nem fordulhat elő. A Pannon-Work csak Győr-Jancsifaluban vállalta a terjesztést, a szórólapok azonban a nagyobb lakótelepeken is feltűntek...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félig készen kész a révfalui híd

Négy győri híd és néhány utca felújítására 1,6 milliárd forint állt rendelkezésre – hogy ez az összeg sok, de mégsem elég, ékesen bizonyítja a győri (révfalui) Kossuth híd esete, amelynek felét felújították, de szemmagasság fölött ugyanúgy koszos és rozsdás maradt, mint eddig. Az ok egyszerű: még legalább negyvenmillió forint kellett volna a teljes befejezésre. Tovább olvasom