Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Kiváló tehetségpont lett a győri gyakorló iskola

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének oklevele és dísztáblája három évre szól.
Támogatta a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskolája „Tehetségpont" akkreditációs kérelmét a felkért szakértők javaslata alapján a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által felkért Akkreditációs Bizottság – tájékoztatott Hujber Julianna, a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola vezetőpedagógusa, mesterpedagógusa, tehetség-team vezető.

A bírálat eredményeként a belvárosi Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács akkreditált kiváló Tehetségpontja cím használatára jogosult.

„Az akkreditációs folyamat tapasztalatai megerősítették, hogy az Önök Tehetségpontja szakmailag hiteles és kompetens tagja a Tehetségpontok egyre bővülő családjának, működésével már ma is aktív részese hálózatuknak" – olvasható az oklevélben.

A Magyar Géniusz Program keretében megkezdett és a Nemzeti Tehetségpont által a Tehetséghidak és Tehetségek Magyarországa programok keretében folytatott akkreditáció elsősorban a Tehetségpontok működésének, szakmai fejlődésének segítését célozza.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Édes köszönet az újraélesztésért

Édes köszönet az újraélesztésért
Tovább olvasom