Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Kinevezték az igazgató-helyettest a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon Győrben - fotók

Ünnepi állománygyűlés keretében június 16-i hatállyal kinevezték a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettesét, Sári Ákos tűzoltó alezredest, aki 2018 októbere óta megbízottként látta el a beosztással járó feladatokat.
A főigazgató parancsának ismertetése mellett Erdélyi Krisztián tűzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese adta át a kinevezési okmányt. A dandártábornok beszédében összefoglalta a megyei igazgató-helyettes sokrétű feladatait és a megvalósításukhoz szükséges csapatmunka jelentőségét, majd felelevenítette az újonnan kinevezett igazgató-helyettes szakmai életútjának fontosabb momentumait.
A tábornok kiemelte, hogy az alezredes az elmúlt 26 évben végigjárta szinte az összes szakmai lépcsőfokot, hiszen beosztott tűzoltóként kezdte pályafutását, majd később szolgálatparancsnokként, tűzoltó-parancsnokként és kirendeltségvezetőként is bizonyította szakmai felkészültségét, vezetői képességeit. A beosztás betöltéséhez sok sikert és szakmai eredményeket kívánva zárta beszédét. Sári Ákos tűzoltó alezredes megköszönte elöljáróinak a bizalmat, kollégáinak és beosztottjainak az eddig együtt végzett szakmai munkát, valamint ismertette a különböző szakterületekre vonatkozó, egyben csapatmunka hatékonyságát is fejlesztő szakmai terveit. Az ünnepi állománygyűlés végén Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, igazgató mondott pohárköszöntőt.
Az igazgató gratulált az új vezető kinevezéséhez, sikeres további pályafutást kívánt, majd kiemelte, hogy a jól működő és hatékony csapatmunka megvalósításához szakmailag felkészült, empatikus vezetésre és megbízható, hivatástudattal rendelkező kollégákra van szükség.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betörtek a lottózóba Ménfőcsanakon

Betörtek a lottózóba Ménfőcsanakon
A történteket a tulajdonos a reggeli nyitáskor vette észre. Tovább olvasom