Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés lesz Győrben

A háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékokat várják ide most szombaton.
A GYHG Nonprofit Kft. Borsi Róbert, Kovács Tamás és Rózsavölgyi László Marcalvárosi önkormányzati képviselők kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

Az esemény május 25-én, szombaton 8 és 16 óra között lesz Győrben, a Kovács Margit Általános és Szakképző Iskola udvarán, a Répce utca 2. szám alatt. A helyszínt gépjárművel a Mónus Illés utca felől lehet megközelíteni. A környéken lakók a hulladékudvarokra vonatkozó szabályok szerint, szétválogatva szállíthatnak be hulladékot.

A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni.

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

2019. május 25-én a Reptéri úti állandó hulladékudvar zárva tart.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szombaton újra nyit a "vizes" játszótér Győrben

A különleges játszótéren a gyerekek különböző, vízzel kapcsolatos játékszerekkel játszhatnak úgy,… Tovább olvasom