Kisalföld logö

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Kidöntött táblák, összetört autó - szemtanúkat keres a rendőrség

Az ismeretlen járművezetők adataik hátrahagyása nélkül elhajtottak.
Ismeretlen személy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművel közlekedett 2019. május 11-én 9 óra és 2019. május 12. 11 óra 45 perc közötti időben, Győrben, a Révai Miklós utcában. Közlekedése során az Eötvös parknál, a Jókai utcánál feltehetően egy parkolóhelyre történő tolatás közben nekiütközött egy szabályosan ott parkoló személyautó elejének.

Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

Ismeretlen személy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművel közlekedett 2019. április 14-én 19 óra 25 perc körül, az M1 autópályán, Budapest felől, Hegyeshalom irányába. Közlekedése során a 124. kilométerszelvényben - feltehetőleg figyelmetlenségből- nekiütközött az útburkolati munkálatok miatt kihelyezett terelőtábláknak és sorvillogóknak, azokat megrongálta.

Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

Ismeretlen személy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművel közlekedett 2019. május 12-én 3 óra 50 perc körüli időben, Győrben, a Szent Imre úton, amikor a Szent Imre út 112/A szám előtt - feltehetően relatív gyorshajtása miatt - felhajtott a járdaszigetre, majd ott kidöntött egy kikerülési irányt jelző táblát.

Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A balesetek során személyi sérülés nem történt.

Kérikk mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyesíti erőit Győrben a Rába és a Rekard

Hétszázmillió forintért megvásárolta a Rába Nyrt a Rekard csoportot: az adásvételről kedden írták alá a szerződést. Tovább olvasom