Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 18°C Még több cikk.

Kiállítások várják az érdeklődőket a győri Bezerédj-kastélyban és az Újvárosi Művelődési Házban

A képzőművészet és a fotográfia kedvelőinek ajánlják figyelmébe olvasó-tudósítóink.

Színek és formák a művészetben címmel nyílt csoportos képzőművészeti kiállítás a Bezerédj-kastélyban, kedd délután. A tárlatot Pápai Emese művészettörténész, főmúzeológus (Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum) nyitotta meg.
Nagy Vilmos, a kastély vezetője köszöntötte a vendégeket. A két szervező, Bezerédy Melinda és F. Csapó Irén is szólt a megjelentekhez. Közreműködtek a Bezerédj-kórus és a Tóth László vonósnégyes.
A kiállítás szeptember 28-ig tekinthető meg, hétfőtől-péntekig, reggel 9 és este 7 óra között

- számolt be a kisalfold.hu-nak Bögi Tamás fotós, akinek Barangolás Győrben címmel nyílt kiállítása szombaton, melyről szintén érkezett olvasói tudósítás.
 
Fotók

A Barangolás Győrben című kiállításról:
 

Szombaton nagyon sok rendezvény volt Győrött, az Európa Kulturális Fővárosa Napon. Újvárosban, a Művelődési Házban, Nyárbúcsúztatót rendeztek. Ennek első programja egy fotókiállítás megnyitója volt. Bögi Tamás, a Győri Alkotók Napóra Egyesületének tagja mutatta be képeit, Barangolás Győrben címmel.
Nagy volt az érdeklődés, kicsinek bizonyult a klubhelyiség. A kiállító több ezer fotójából válogatott. Az eseményt Laczkovits-Takács Tímea önkormányzati képviselő nyitotta meg. Kovács Ildikó kerámiaművész, az egyesület elnöke mutatta be Bögi Tamást. Köszöntötte a vendégeket Radicsné Csőre Andrea, az Újvárosi Művelődési Ház igazgatója.
Közreműködött Bégány Csenge (ének) és Filó Dóra (gitár), mindketten a Széchenyi István Egyetem Művészeti Karának hallgatói. A kiállítás 2019. április 13-ig tekinthető meg a Művelődési Ház nyitvatartási idejében, hétfőtől péntekig

- írta a kisalfold.hu-nak Stipsits Ibolya.
 
Fotó: Stipsits Ibolya
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ittas vezetőket fogtak el a rendőrök Győrben és Kapuváron

Mindkét sofőrrel szemben büntetőeljárást indítottak. Tovább olvasom