Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Kétnapos a győri alakuló ülés

Az új városvezetés nem tervez tömeges személycserét a polgármesteri hivatalban, de bizonyos pontokon lesznek vezetőváltások.
Az új városvezetés nem tervez tömeges személycserét a polgármesteri hivatalban, de bizonyos pontokon lesznek vezetőváltások – derült ki Borkai Zsolt győri polgármester szavaiból a tegnapi városházi sajtótájékoztatón. A politikus elmondta: nagy a bizonytalanság a dolgozókban, ezért dr. Kovács Lajos jegyző és az irodavezetők azt kérték tőle, minél gyorsabban menjen végbe az átvilágítás. Újságírói kérdésre elmondta, ezt külső cég fogja végezni. Hozzátette: irodák helyett főosztályok működnek majd a hivatalban, és az eddigi négynél kevesebb alpolgármester lesz.

A győri közgyűlés alakuló ülését jövő csütörtökön és – folytatólagosan – pénteken tartja – ilyenre a rendszerváltás óta nem volt példa a megyeszékhelyen. Az első nap ünnepi jellegű lesz: a képviselők és a polgármester esküt tesznek, majd Borkai Zsolt ismerteti programját. Másnap megválasztják az alpolgármestereket, megállapítják a polgármester és az alpolgármesterek illetményét, módosítják az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatát, egyéb személyi kérdésekről, utcanév-elnevezésről és díszpolgári cím adományozásról döntenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítőké(s)z tankönyv készül

A sikeres pályázatnak köszönhetően a résztvevőknek és a leendő szociális munkásoknak tankönyv… Tovább olvasom