Kisalföld logö

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -6°C | 2°C Még több cikk.

Kerékpárút épülhet Győrszentiván és Gönyű között

A pénteki közgyűlésen döntés születhet arról, hogy Győr több ingatlant átvesz az államtól a kerékpárút építése érdekében.
A győri képviselők az idei márciusi közgyűlésen fogadták el azt az előterjesztést, miszerint az önkormányzat kiemelt pályázati konstrukcióban fejlesztené kerékpárút hálózatát.

Egész konkrétan Győrszentiván kertvárosa és Gönyű dózsamajori része között készülne el a kerékpárút KÖZOP-pályázat révén.

A pályázatban a Városházának vállalnia kell(ett) többek között azt is, hogy a beruházással érintett ingatlanok tulajdonjogát vagy az elhelyezni kívánt létesítmény rendeltetésszerű használatát biztosító korlátolt dologi jogot legkésőbb 2015. augusztus 31-ig megszerzi, valamint a megvalósult infrastruktúra fenntartását és folyamatos működtetését minimum öt évig biztosítja - olvasható a friss előterjesztésben.

Ennek érdekében a győri önkormányzat térítésmentesen hét ingatlant vesz át a magyar államtól; a közgyűlés támogatása merő formalitásnak tűnik ez ügyben.

Katt-katt: online tudósítás a győri közgyűlésről pénteken!

A kisalfold.hu a nyári szünet utáni első győri közgyűlésről, pénteken 10 órától tudósít a Városházáról - tartsanak velünk akkor! Az összes napirendi pontot ide kattintva tekinthetik meg!


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jön az árhullám a megyei vizeken

Védekezési készültségi szintet meghaladó árhullámra lehet számítani a Rábán, a Lajtán és kisebb… Tovább olvasom