Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Kerékpárossal ütközött, majd továbbhajtott

Győri, biciklisgázolásos baleset szemtanúját keresi a rendőrség. A gázoló elhajtott.

Győrben szeptember 14-én, hétfőn, kora délután történt közlekedési baleset a Pápai út és Szérüskert utca kereszteződésében, ahol egy ismeretlen gépjárművezető egy kerékpárosnak nem adott elsőbbséget, járművével az asszony elé kanyarodott aki az ütközést elkerülni nem tudta.

Az ismeretlen vezető segítséget nyújtott a kerékpárosnak, de ezután a helyszínről, adatainak hátrahagyása nélkül hajtott el.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tud szolgálni, jelentkezzen személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, vagy a 96/520-092, illetve 107 ügyeleti számon.

Olvasóink írták

 • 5. Imcsi 2009. szeptember 18. 22:22
  „Én úgy gondolom, hogy balesetkor nem csak a vétkesnek kell adatait átadni, hanem el kell kérni a károsultét is! Én csak azokat az adatokat adnám ki, amiket viszont is megkapok!”
 • 4. ombi 2009. szeptember 18. 20:21
  „Kuszabi, valóban kitetted magadat annak a veszélynek, amit leírtál. Mégis, a szavaidból úgy érzem, még mindig nem bántad meg, hogy tisztességesen viselkedtél a motorossal.
  Remélem, nem ért utólag igaztalan gyanúsítás. Ha esetleg mégis megtörtént volna, még esélyt jelenthetett volna a lefolytatott vizsgálat. Ha a hamisan gyanúsító annyira ügyes lett volna, hogy végig tudja vinni az állítólagos igazát, hát bizony nagyon nehéz helyzetbe kerülhettél volna.
  De ennek a kockázatnak az ellenére úgy érzem, kívánatos volna az utakon az Általad tanúsított magatartás. Mert ha az ellenkezője válik általánossá, annak a következményeibe jobbb nem is belegondolni.”
 • 3. kuszabi 2009. szeptember 18. 19:50
  „Megoszlik a véleményetek kettőtök között, mind kettőtöknek igaza van valahol. Én a múltkor fellöktem egy motorost, az én saram volt! Tudni kell hogy pont egy rendőrautó előtt történt mindez,a rendőr kiszállt megnézte a motorost látta semmi baja, továbbment! Azért ilyenkor egy igazoltatás belefért volna tőlük így az adatok meg lettek volna. Elrendeztem a dolgot a motorossal, kifizettem a keletkezett kárt továbbmentünk!NA a lényeg hogy a motoros első útja a kocsmába vezetett!!! HA teszem fel hazafelé összetöri magát és ott vannak az adataim nála vigyem el a balhét mert a rendőr igazolná neki hogy fellöktem! Elnézést kérek a rendes emberektől de ki tudja kivel hoz össze a sors ilyen esetekben! Bocs ha kicsit össze-vissza az írás de nem tudtam jobban megfogalmazni.”
 • 2. ombi 2009. szeptember 18. 19:39
  „Hát, hellboy, spekulálj csak! Ha a biciklisnek mondjuk fél órával az eset után csökkenni kezdett a vérnyomása, és kiderült, hogy azért, mert belső vérzése van, akkor is annyira szükségtelennek látod a gépkocsivezető azonosítását?
  Ismerős-e a szöveg számodra: "A személyi sérülés bekövetkezésének megítélése nem a baleset részeseinek a feladata. A személyi sérülés felismerésének nem feltétele a látható külső sérülés. Személyi sérülésnek minősül, ha a balesettel érintettek közül valaki pl. fájdalomra, mozgási nehézségre, rosszullétre panaszkodik."
  Ugye, ha egy bilcklis figyelmetlenségből letöri a kocsid tükrét, utálnád, ha angolosan lelécel.
  Miből gondolod, hogy az elütött személynek nem származott olyan anyagi kára, akár a ruhájában, akár a csomagjában, biciklijében, amit a gázolás utáni izgalában nem vett észre?
  Erkölcsi minimum, hogy baj okozása esetén nem próbálkozom a helyszínről való elsunnyogással. Mert az bizony elég hülye viselkedés...”
 • 1. hellboy780917 2009. szeptember 18. 13:35
  „mi lett a baja a bicajosnak? semmi? akkor mi a rákfenének maradt volna még ott? hibázott, beismerte, elsősegélyben részesítette (gondolom segített felkelni, megkérdezte hívjon e mentőt, amit megtagadott a cangás), majd távozott... miért kellett volna az adatait hátrahagyni? tán rendőr volt a biciklis? elég hülye cikk...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy szélkerék áll a tucatnyiból

A legújabb helyi látványossághoz mostanában gyakran elkerekeznek a bőnyi iskolások. A faluban most a szélkerekek adják a beszédtémát, a lakosok kíváncsian nézegetik az óriási forgókat.
Tovább olvasom