Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

Katonák adománya Bőnyre

A Honvédségi Dolgozók Szakszervezete (Hodosz) alapszervezeteinek támogatásával 1 millió forintot adományozott a májusi árvíz során katasztrófát szenvedett bőnyi önkormányzatnak.
A pénz a lakossági, valamint az önkormányzati károk enyhítésére fordítható. A győri alapszervezet 3, az árvíz során károsult tagját is támogatásban részesítette a szakszervezet. A 12. Arrabona légvédelmi rakétaezred állományába tartozó közalkalmazottak összesen 600 ezer forintot vehettek át.

A szakszervezet több tagja, valamint az ezred katonája él Bőnyben, illetve kötődik a településhez. Ott voltak a bajtársak, amikor a katasztrófa történt, az ő segítségüknek is köszönhető hogy nem történt nagyobb baj.

A győri alakulat katonái jelenleg is a vörösiszap-katasztrófa utáni kármentesítésben segédkeznek, a honvédségi közalkalmazottak szakszervezete pedig máris megkezdte az újabb adománygyűjtést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félmillió fröccsökből a kultúrára

Az idei Győri Fröccsnapokat a szokásosnál hosszabb időtartamban rendezte meg a Rotary Club Győr a város támogatásával. Tovább olvasom