Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Jótékonysági futás Győrben

Május 19-én, szombaton 9 és 14 óra között rendezik meg Győrben az I. Összefogunk - Összefutunk Jótékonysági Futást az EMBERsÉG Diáksport Egyesület és a Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Szakszolgálat szervezésében.
A rendezvénnyel a szervezők hagyományt kívánnak teremteni, hosszú távon segítve a sérült és kiemelkedő képességű gyermekeket és családjaikat. A szervezők szeretnének rávilágítani a fogyatékossággal élők mindennapjainak örömeire és nehézségeire.

A jótékonysági program csatlakozik az ENSZ által meghirdetett családok nemzetközi napjához.
Ami a jótékonysági futást illeti, minden résztvevő a saját képességeinek és edzettségi állapotának megfelelő táv teljesítésével jótékonykodhat. Lehetőség lesz 1, 2, 3, 4, 5 és 10 km-t futni.

Az akadályozottaknak, valamint a 6 év alattiaknak ingyenes a részvétel, a tanulóknak 500, a felnőtteknek 1500 forint nevezési díjat kell fizetniük. A szervezők a résztvevők által lefutott kilométerek elárverezését is tervezik – 500 Ft/km áron –, az így befolyt összeg is a célok megvalósulását támogatja.

Nevezni online május 15-ig lehet az embersegdse.hu/nevezes oldalon, valamint a helyszínen a verseny napján 7.30 és 9.40 óra között.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogyókúráztatná a kukáját? - Töltse ki félperces kérdőívünket!

Fogyókúráztatná a kukáját? - Töltse ki félperces kérdőívünket!
Szemetünk nagy része műanyag, már a tengerek is tele vannak ezzel az anyaggal, ami így a… Tovább olvasom