Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Jó hír a gazdiknak: újabb 3 kutya wc-t adtak át Adyvárosban

Ezzel már nyolc kutyatoalett van a városrészben
Újabb három egyedi megjelenésű kutya wc-t adtak át Adyvárosban, ezzel már nyolc ilyen van a városrészben -mondta el Radnóti Ákos alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője.

A kutyatoalettekből zacskó húzható ki, mellyel a piszok összegyűjthető, majd utána a zárt tárolórészbe helyezhető el. Egyedi feliratot is kaptak, mely szerint: „egyik adyvárosi kutya sem képes maga után takarítani".
Az alpolgármester  arra kér mindenkit, figyeljenek oda a köztisztaságra, lakossági kérés is volt, hogy újabb ilyen gyűjtőkerüljenek ki, ennek most eleget tettek és minden adott, hogy rend legyen.

Elmondta azt is, hogy sajnos korábban egyesek lopkodták a zacskókat, így nehéz fenntartható a használat, kér mindenkit, hogy ezt ne tegyék.

Győrben itt van most már a legtöbb ilyen gyűjtő, a három új helyszín a Barátság Park bejárata mellett, a második az Ifjúság krt.39-nél és a harmadik a Bán A.u, kutyafuttatónál van. Korábban kikerült kettő az adyvárosi tóhoz, az Ifjúság krt. közepéhez és a Szigethy A.út 107.számhoz, ahol 200 lakásos tízemeletes van, illetve egy a Kuopio Parkhoz.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az okos városokhoz okos felhasználók is kellenek

Az okos városokhoz okos felhasználók is kellenek
Az okos városok megvalósulásához szükséges feltételek nagyrészt már rendelkezésre állnak. Tovább olvasom