Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Izgalmas tavaszi programok a győri Deák-iskolában

A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziuma rendkívül színes programokat szervez diákjai számára, hogy segítse pályaválasztásukat, személyiségfejlődésüket.
A projektsorozat első állomása a Pénz7 jegyében valósult meg, amelynek keretében neves előadók, vállalkozók, banki szakemberek vezették be a diákokat a munka világának rejtelmeibe játékos, interaktív formában.

Szó volt az online marketingről, a vállalkozás tudnivalóiról, pénzügyi fociban, üzleti szimulációs versenyen, rejtvényes pénzügyek címmel mérhették össze tudásukat a csapatban dolgozó diákok. Az adózás, hitelügyek, továbbtanulás diákszemmel program a végzős diákoknak nyújtott hasznos információkat, a szakképző évfolyamosok pedig gazdasági akadályverseny kihívásaival küzdhettek meg.
Az izgalmas szakmai napot a tavasz folyamán sok érdekes program követi majd: EU-s rendezvények, egészség- és nyelvi nap, nyelvi verseny, ill. informatikai-reál délelőtt. Érdekességeket kínálnak a tanulóknak a digitális témahét és a Légy tudatos fogyasztói projekt eseményei.

Az iskola innovatív szellemiségét az egyik diák fogalmazta meg a legtalálóbban:

Azért szeretem ezt az iskolát, mert itt mindig történik valami.


 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győriek is az állami kitüntetettek között

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk alkalmából kitüntetéseket adott át a Pesti Vigadóban. Tovább olvasom