Kisalföld logö

2019. 02. 24. vasárnap - Mátyás -6°C | 3°C Még több cikk.

Igent mondtak a lakók, feltárják a tetőt

Kedden számoltunk be a Török István utcai társasház, illetve az abban lévő negyedik emeleti lakás két és fél éve tartó kálváriájáról.

Emlékeztetőül: a lakás két és fél évvel ezelőtt kezdett el ázni. A társasház közös képviseletét ellátó Győr-Szol Zrt. több igazságügyi szakértőt is felkért a beázás okának feltárására, de azt nem tudták megállapítani. Kisebb munkálatok is történtek, de egy sem hozott megoldást. A társasházképviselő pályázatot írt ki a munkára.

A Győr-Szol Zrt. szerdán lakógyűlést tartott, amelynek egyik napirendi pontja a tető feltárásának megrendelése volt. A lakók erről szavaztak, áldásukat adták a munkálatokra.

Ozsvárt Tamás, a társaság szóvivője elmondta: – Kilenc négyzetméternyi területen bontják meg a tetőt, a pályázat nyertese, az Isopont Kkt. ezt száznegyvenezer forintért vállalta. Ha azonban ekkora területen sem tűnik elő a probléma forrása, akkor tovább kell bontani.

Azt, hogy a végleges megoldás mennyibe fog kerülni, csak a feltárás után, a probléma ismeretében lehet megmondani.

Hozzátette: – Amikor megvan a probléma gyökere, újra lakógyűlést hívunk össze, mert lakástulajdonosok döntenek arról is, hogy milyen módszert válasszunk megoldásképpen. A tető feltárása az április 16-i héten kezdődhet.


Hasonló gondok a Szabolcska utcában.
Az egyik Szabolcska utcai társasházban is hasonló problémák vannak, az ott lakók is beázással küzdenek.

Bár ennek a társasháznak a képviseletét nem a Győr-Szol Zrt. látja el, három lakás önkormányzati tulajdonban van, így ennek megoldásában is közreműködik a társaság: jelenleg a szigetelés kivitelezésének költségvetését terveztetik.

Olvasóink írták

  • 1. k2968 2012. április 15. 09:25
    „Határozottan DRÁGA.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rotarys adomány a bakonyszentlászlói favágó családjának

A Rába Rotary Club legutóbbi rendezvényének teljes bevételével a szerencsétlenül járt… Tovább olvasom