Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Herczog: ˝Rosszul játszani szégyen˝

Győr - A Magyar Szocialista Párt európai parlamenti képviselője, Herczog Edit szerint az MSZP-nél abban a szellemben készülnek a június 7-i választásokra, hogy amit képviselnek, az nem nekik, hanem Magyarországnak jó – mondta el a politikus keddi győri sajtótájékoztatóján.

– Az Európai Parlamentben minden képviselőnknek markáns, szakmai tevékenység alapozta meg a listára kerülését. Ezzel szemben a Fidesz itthon megunt politikusait exportálja Brüsszelbe úgy, hogy nem lehet tudni, hogy vajon ők milyen szakterületet képviselnek. Ezt a hibát mi nem követjük el – hangoztatta.

A képviselő úgy vélte, amit a hazai vállalkozásokért lehetett tenni, azt az MSZP az elmúlt öt évben megtette. Szerinte a válságból való kilábaláshoz az energiapolitikát kell a középpontban tartani. – Az energia a vállalatokra és magánemberekre is nagy terhet ró, s ha nem teszünk ellene, tizenöt-húsz éven belül jelentős ellátási kockázatokkal kell szembenéznünk. Ráadásul a magyar fogyasztóvédelem megerősítése is elsődleges cél: itt nem a jogszabályok hiánya a gond, hanem azok nem ismerete – tette hozzá.

Herczog Edit futballhasonlattal élt: az EP-választásokon kikapni lehet, de rosszul játszani egyenesen szégyen. Az MSZP jelöltjei ebben a szellemben készülnek, és lépnek pályára.

Olvasóink írták

 • 4. VIDIKI 2009. május 14. 19:45
  „Sajnos mindíg fordítva van a cselekvés mindíg megvonás!!
  Energiapolitika ,új nyugdij számítás, 13.-dik havi eltörlés -elvonás ezt jól megcsinálták . Ha jól emlékszem
  annó a Meggyesy program az volt az oszág keleti részét a nyugatira fejlesztik,
  megtörtént a nyugati a keleti szintre -gyarapodott-??? Szakértők??
  Hibás nincs,felelős lesz!!!”
 • 3. kackac 2009. május 14. 08:24
  „Mint például Kovács László EP biztos, ugyebár.”
 • 2. katalinka 2009. május 13. 17:33
  „Herczog Edit azt mondja "rosszul játszani szégyen"kikapni lehet,ami azt illeti az mszp már "Réges régen nagyon rosszul játszik" csak még mindig nem kapott ki igazán, kivéve PÉCS en de ott nagyon. Most kell a kampány az EP miatt megint csinálják a hülyitést. Nagy szégyen amit a hatalomért csinálnak tehát "nagyon nagyon rosszul játszanak.Az ellátási kockázatrol beszél? Most is mi van ? egy xar az egész,megint egyik a másikra mutogat ,fidesz ide mszp oda,ebböl soha nem lesz jó.Teljesen uj emberkéket kellene delegálni az EP be de olyat aki nem ül most a bársonyszékbe,de ezt nem mi kis emberkék döntjük sajnos el,a forgató könyv megirva már elöre.”
 • 1. Goldmund 2009. május 13. 15:23
  „"A képviselő úgy vélte, amit a hazai vállalkozásokért lehetett tenni, azt az MSZP az elmúlt öt évben megtette."
  Kíváncsi lennék, a vállalkozók is így gondolják-e? Körbetartozások az építőiparban (Integrál, Megyeri híd építése), bért fizetni nem tudó Herz szalámigyár stb.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább keresik a Rábában eltűnt férfit

Győr - Szerdán tovább keresik azt a férfit, aki kedden este tűnt el a Rábában Győrnél. Az 58 éves férfi át akarta úszni a folyót, de elmerült. A szerencsétlenséget a partról végignézte a barátja is, de nem tudott segíteni a bajbajutotton. Tovább olvasom