Kisalföld logö

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -2°C | 10°C Még több cikk.

Helyszíni bírság helyett ajándékot kaptak a rendőröktől Győrben - videó

De ugyanígy jártak a kerékpárosok Mosonmagyaróváron is.
A rendőrök prevenciós céllal járták be a korábbi közlekedési balesetek helyszíneit Győrben és Mosonmagyaróváron.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság szakemberei az idei év májusában Győr illetékességi területén történt – főként kerékpárosokat és gyalogosokat érintő - személyi sérüléssel járó, valamint halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetek adatait elemezték. 
Fotók: police.hu
Fotók: police.hu

A rendőrök a kétkerekűvel közlekedőket, valamint a gyalogosokat egyaránt érintő akciót szerveztek és prevenciós céllal bejárták a korábbi balesetek helyszíneit Győrben és Mosonmagyaróváron 2017. május 26-án a délutáni és az esti órákban.

A megyei rendőr-főkapitányság beosztottjai a balesetek megelőzése érdekében felhívták a biciklisek és a gyalogosok figyelmét a közlekedési szabályok betartására, a látás és láthatóság kiemelt szerepére, valamint a kerékpárok kötelező felszerelési tartozékainak fontosságára.

Amennyiben az intézkedések során a rendőrök kisebb hiányosságokat tapasztaltak, akkor helyszíni bírság vagy feljelentés helyett figyelmeztették, prevenciós céllal tájékoztatták, valamint láthatóságot elősegítő ajándékokkal látták el a közlekedőket.

A közlekedési balesetek megelőzését szolgáló ellenőrzések a megye közútjain a jövőben is folytatódnak - írja a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy éve tört össze a Dromader

Ma egy éve, hogy Győr-Pinnyédnél földnek csapódott kényszerleszállás közben a Dromader szúnyogirtó… Tovább olvasom