Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Három ittas vezetőt csíptek el kedden Győrben

A sofőrök ittasságát ellenőrizték a rendőrök kedden. Három győri, és egy fertőszéplaki sofőrnél mutatott pozitív értéket a szonda.
A Győri Rendőrkapitányság járőrei 2017. február 28-án 15 óra 50 perckor Győrött, az Illyés Gyula út és a Gulyás István utca kereszteződésében ellenőriztek egy helyi lakost, aki személygépkocsival közlekedett. Az ellenőrzés során a járművezetővel szemben ittasság ellenőrzést végeztek, melynek eredménye pozitív lett, ezért az 59 éves férfit mintavételre előállították.

A győri egyenruhások ugyanazon a napon 17 óra 46 perckor Győrben a Pesti úton, ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedés során a járművezetőnél ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították. A helyi férfi vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették, és ellene büntető feljelentést kezdeményeztek. 

Néhány óra elteltével, 19 óra 5 perckor Győr belterületén a rendőrök, a Lajta úton ellenőriztek egy személyautót. Az igazoltatás során alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt jelzett, ezért a sofőrt mintavételre előállították. Az 56 éves helyi férfi vezetői engedélyét az intézkedők bevonták, és ellene eljárást indítottak. 

A járőrök 2017. február 28-án 15 óra 30 perckor Fertődön a Fő úton ellenőriztek egy fertőszéplaki lakost, aki személygépkocsival úgy közlekedett, hogy kézben tartott mobiltelefon készülékét használt, továbbá a biztonsági övét nem kapcsolta be közlekedésekor. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben ittasság ellenőrzést végeztek, melynek eredménye pozitív lett, ezért a 41 éves férfit mintavételre előállították. A gépkocsivezető jogosítványa elvételre került, ellene pedig büntetőeljárás indult.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így változik a győri Magyar-uszoda nyitva tartása

A medencetér március 1-től kedden és csütörtökön az eddigi 19 óra helyett 21 óráig tart nyitva. Tovább olvasom