Kisalföld logö

2019. 02. 24. vasárnap - Mátyás -6°C | 3°C Még több cikk.

Három év alatt közel 200 milliót költöttek a nádorvárosi temető felújítására

Nemrég újabb fejlesztéssel gazdagodott a temető, napvitorlák is kikerültek.
Újabb fejlesztéssel gazdagodott a nádorvárosi temető. Két éve már elkészült a bejárat melletti virágpiac térkövezése, mely előtte töredezett, rossz állapotú volt, melyre már nyár elején kikerültek a hőségtől és esőtől védő napvitorlák.
Ezzel kiváltották a korábbi szedett-vedett napernyőkből álló kinézetet és egységes környezetet teremtettek-mondta el Radnóti Ákos városüzemeltetésért is felelős alpolgármester.

Hozzátette azt is, hogy a temető kerítése a bejárattól egészen a Szentlélek templomig, a 83-as út mentén szintén felújításra került, így a környezet most már igazán méltó, pláne annak tükrében is, hogy megérkeztek a virágpiac mellé az új virágládák, melyekbe most árvácskák kerültek, télen pedig örökzöldek díszítik majd.
A nagyszabású temetői fejlesztésekre még idén is sor kerül, hiszen 2015 óta folyamatosan, közel 200 milliót költöttek a nádorvárosi temető felújítására, mely során megújult a régi ravatalozó előtti tér, a ravatalozó kívül-belül, sor került korszerű kandeláberek telepítésére, papi parcella kialakítására, elektromos beléptetőrendszer-kiépítésére, a polgármesteri díszsírok is megújultak, illetve új szemetesládák is kikerültek, s térkövezett sétányok is épültek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Misi Mókus és Óz - Vaskakas évadnyitó Győrben - fotók, videó

Misi Mókus és Óz - Vaskakas évadnyitó Győrben - fotók, videó
Tovább olvasom