Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Hamarosan startupok mutatkoznak be Győrben

Startup Europe Week Európa legnagyobb fiatal vállalkozásokkal foglalkozó eseménye. Az esemény keretében Európa több nagyvárosában egy időben vállalkozásokat segítő események rendeznek. Március 7-én az esemény először jön Győrbe.
A StartITup Győr közösség hivatalos partnere a Startup Europe Week-nek és a már rendhagyó Startup Szerda keretein belül fogja ezt a nagyszabású eseményt Győrbe hozni. Az eseménynek a győri Széchenyi István Egyetem B3 előadója ad otthont 17:30-as kezdéssel március 7-én.

Startup Europe Week-nek az a célja, hogy megmutassa milyen támogatások érhetőek el a helyi fiatal vállalkozóknak. De miért van erre szükség? Arra, hogy a helyi vállalkozóknak és startupoknak mire van szükségük, azt először helyi szinten kell megtalálni. A lokális nézőpont megértése elengedhetetlen a helyi vállalkozások fejlődéséhez. A vállalkozások fejlesztésének pozitív hatásai vannak a társadalomra és a gazdaságra egyaránt: csökkenti a fiatal munkanélküliséget, értelmet ad fiatalok számára és olyan fontos kompetenciákat fejleszt a fiataloknak, melyet az élet többi területén is jól tudnak használni.

2017-ben a SEW-et 280 szervező több száz rendezvényt szervezett több mint 40 országban. Ezek az események 100.000 vállalkozóhoz illetve vállalkozó kedvű fiatalhoz értek el valamint több mint 18 millió megtekintést eredményeztek a social mediában. 2018-ban a SEW-et világszerte március 5 és 9 között rendezik meg. Több mint 300 rendezvény fog megvalósulni több mint 50 országban. Most először, a rendezvénysorozatban Európán kívüli országok is részt vesznek. A rendezvénysorozat Spanyolországban és Romániában (Brassóban) fog kezdődni március 5-én.

Ebben az évben a StartITup Győr a hivatalos szervezője a győri SEW18 eseménynek, melyet Startup Szerdának neveztek el. A Startup Europe Week pályázatot 3 győri kötődésű fiatal adta be: Páti Diána, Szabó Krisztián és Tüske Tamás. A rendezvény ingyenes mindenki számára. Olyan emberek fogják megosztani a tapasztalatikat, akik már bizonyítottak a vállalkozói életben. Az eseményre való regisztráció itt lehetséges:
További információ

Tüske Tamás 06303568175, tuske.tamas55@gmail.com.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

`Azt hisszük, velünk nem történhet meg´ - rendhagyó előadás a balesetekről a győri egyetemen - galéria

`Azt hisszük, velünk nem történhet meg´ - rendhagyó előadás a balesetekről a győri egyetemen - galéria
Pintér József főtörzszászlós, balesethelyszínelő előadását nagy érdeklődés övezi szerte az… Tovább olvasom