Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Győri Audi csúcsmodellel üldözhetik a rendőrök a bűnözőket

˝Prémium autó a kiemelkedő munkához: ezzel nemcsak üldözni tudják a bűnözőket, hanem utol is érik˝ - mondta Gerd Walker, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős igazgatója: az Audi egy A3 Limousine-t adott a megyei rendőr-főkapitányságnak. A járművet Győrben és környékén használják majd.


Az A3 Limousine a harmadik csúcsmodell, amellyel az Audi segíti a megyei rendőrség munkáját: 2005-ben és 2008-ban is egy TT Coupet adtak a főkapitányságnak. A pénteki átadáson Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója a társadalmi felelősségvállalás fontosságát hangsúlyozta, mellyel hozzájárulnak a régió közlekedésbiztonságának javításához. ˝Győrben készült, magyar szívvel˝ - mondta az igazgató a 180 lóerős, turbófeltöltésű motorral, navigációs rendszerrel felszerelt autóról. ˝Korábban a rendőrségnek átadott TT-be a 15 milliomodik, itt készített motort építettük be, most már túl vagyunk a 25 millión is. Ez mutatja a bővülés sebességét, a rendőrséggel való kapcsolat pedig a folytonosságot jelzi˝ - jelentette ki. Az új gyárról hozzátette: ˝szeretnénk felfuttatni, s jövőre kihasználni a 125 ezer darabos kapacitását.˝

Fotó: Mészáros Mátyás
Fotó: Mészáros Mátyás

Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató arról beszélt: az Audi A3 Limousine az első modell, mely teljes egészében a győri gyárban készült. ˝Prémium autó a kiemelkedő munkához: ezzel nemcsak üldözni tudják a bűnözőket, hanem utol is érik˝ - mondta.

Csizmadia Gábor megyei rendőr-főkapitány megköszönve az cég eddigi támogatását bejelentette: az autó Győr és környéke biztonságát szolgálja majd.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízzel mossák az utat a 85-ösön, Ikrénynél, fokozottan figyeljenek!

Földmunkák miatt mosni kell az utat, de a közútkezelő ügyel a síkosságmentesítésre. Tovább olvasom