Kisalföld logö

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Győr: terelés a Radnóti Miklós utcánál

Útburkolat-felújítás miatt hétfőtől, várhatóan egy hónapig az utca Újváros felé nem lesz járható.
A Radnóti Miklós utca útburkolat-felújítási munkálatai miatt a hétfői üzemkezdettől várhatóan egy hónapig az utca Újváros felé nem lesz járható, ezért a 14, 14B jelzésű autóbuszjáratok a „Liget utca, Nyár utca" végállomás felé a Semmelweis utca – Simor János püspök tere – Botond utca – Köztelek utca terelőútvonalon közlekednek.

Fentiek miatt nem érintik a „Híd utca, Rába Quelle fürdő" és a „Stromfeld utca" megállóhelyeket, viszont megállnaka Semmelweis utca 4. és a Botond utca 4. sz. épületek előtt létesítendő ideiglenes megállóhelyeken - olvasható a Kisalföld Volán weboldalán. 

Olvasóink írták

 • 4. Oreg35 2013. november 19. 14:06
  „Amilyen állapotban volt a Radnóti út a felújítás előtt, annál rosszabb a Botond utca már évek óta! A Köztelek utca se sokkal különb a Radnóti utcáig! Most egy hónapig / ennyi ideig tart a hibás aszfaltréteg javítása? / újra ráengedik erre az útvonalra a buszforgalmat és a többi járműveket! Okos szervezés! Ez Győr!”
 • 3. gig 2013. szeptember 30. 00:58
  „A "terelőútvonal" valójában a 14-es busz eredeti útvonala, még az egyirányúsítás-mánia előtti korszakból.

  Most lesz lehetőségük az utasoknak gyönyörködni a Botond utca közepén az árvíz óta, tehát június eleje óta felbontott, visszatemetett, újra felbontott, még jobban felbontott stb. végtelen történettel. Így zajlanak a dolgok errefelé.

  A Kisalföld esetleg utánajárhatna, vajon a választásokig befejezik-e a túrást-fúrást-foltozást...”
 • 2. Mankapunka 2013. szeptember 27. 17:44
  „Ott a park mellett a fákat visszakellene már vágni, meg mikor az Erkel Ferenc utcára lépünk ki a körforgalomból, ott is a kukás autóval le lett a fa hasítva, látszik is.

  Erre miért tojik a közterület felügyelet?”
 • 1. Cumulus 2013. szeptember 27. 13:29
  „A Köztelek utca igen keskeny és nagyon rossz állapotban van a burkolata, ráadásul közműcsere miatt keresztbe-kasba felbontották és még nem állították véglegesen helyre. A Botond utca burkolata katasztrofális állapotban van. A Köztelek utca csúcsforgalomban be fog állni. Nem lesz érdemes majd arra kerülni. Személyautóval az Akác tér felé érdemes inkább kerülni. Nehezebb járművel pedig -amennyiben az úti cél lehetővé teszi - a Bercsényi ligeten keresztül.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyeszerte fellobbannak a Szent Mihály-napi tüzek - programajánló

A Szent Mihály-napi ˝Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!˝ című programsorozathoz számos megyei település csatlakozik majd. Tovább olvasom