Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Gyermeknap a Radó-szigeten! Újabb fotók

Május a család hónapja. Már első vasárnap az édesanyákat köszönjük, meghatódva, elmerengve, köszönjük neki az életünket. Köszönjük a sok átvirrasztott éjszakát, a biztató szavakat, a megbocsátást és még sorolhatnám, mi mindent.

Azután, május utolsó vasárnapja pedig a gyermekeké. Azoké a kisgyermekeké, akik oly sok örömet okoznak a jelenlétükkel mindennapjainkban.

Többek között azoké a vidám, kíváncsi gyerekeké, akik vasárnap megtöltötték Győrben a Radó-szigetet. Pontos adataim nincsenek, számokról nem tudok beszámolni, de az biztos, hogy bármerre néztem, mindenhol vidám kisgyermeket láttam, aki mindent látni akart és mindet ki szeretett volna próbálni ezen a fantasztikus rendezvényen.


Gyermeknap a Radó-szigeten! Fotók: Tudósító.

Biztos vagyok benne, hogy rengeteg szervezést és munkát jelentett ennek a napnak a megszervezése, de kedves szervezők higgyétek el megérte!

Többször jártam már ezen a rendezvényen, mint gyermekét kísérő anyuka, mondhatom minden alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. Idei évben sikerült a kulisszák mögé is betekintenem.

A Gyermekek Háza szervezésében magam és még tizenöt jó barátom,- mondhatom, hogy mindannyian barátok vagyunk, hisz közös a célunk.

Szinte valamennyien pedagógusok és édesanyák vagyunk, célunk pedig gyermekeink jövőjét igyekszünk szebbé, tartalmasabbá tenni- jelen lehettünk, mint kézműves foglalkozást vezetők, mi voltunk azok, akiknél színesebbnél - színesebb dolgokat lehetett készíteni, ahol jókat lehetett nevetni egy-egy játék elkészülése és kipróbálása után, ahol lehetett festeni, varrni, ragasztani, színezni.

Mókásabbnál-mókásabb, hasznosabbnál-hasznosabb dolgokat készíteni.

Kedves szervezők köszönjük nektek a gyermekek nevében ezt a csodás vasárnapot, higgyétek el megérte, látva azokat a csillogó elégedett szemeket, hallgatva az élménybeszámolókat azoktól, akikért mindig érdemes olyan igazán jól elfáradni, a GYERMEKEKÉRT!

Kedves Szülők, Nagyszülők! Nektek is köszönöm, hogy oly sokan gondoltátok úgy, hogy érmes lesz a vasárnap napot a Radó –szigeten tölteni.

Kelemen Anita
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kik kapnak idén Szent László emlékérmet Győrben?

Dr. Koppány Attila, Kulcsár Béla és Rupnik Károly kapja idén a Győr Közgyűlés rangos elismerését. Tovább olvasom