Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 9°C Még több cikk.

Gyerekekkel együtt borult fel egy körhinta Téten - újabb fotók

Öt gyermek megsérült a balesetben, szerencsére könnyebben.
A téti sportpályán reggel kilenctől délig tartott a sportnap a Téti Sokoró FC szervezésében, az U11-es és az U13-as korosztály Bozsik-programos focimeccse mellett a gyerekeket ugrálóvár és körhinta várta – ez utóbbi borult fel.  

Sima Károly, a fociklub vezetője érdeklődésünkre annyit tudott mondani, hogy a körhintáról előzetesen nem tudtak, hozzájárulásukat a felállításához senki sem kérte – úgy tudjuk, hogy egy helyi vállalkozó az üzemeltető.

„Éppen a díjkiosztó volt, amikor felborult a hinta. Két kislányt elvittek a mentők, de már mindenki otthon van, szerencsére az ijedtségen kívül nagyobb baj nem történt" – tette hozzá Bencsik Zoltán, a klub edzője.

Szombaton írtuk:

Olvasónktól kaptuk az információt, miszerint szombat délelőtt gyerekekkel együtt felborult egy körhinta Téten, a focipályánál tartott rendezvényen. 
 
Egy másik olvasónk fotókat is küldött a helyszínről.

Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette értesüléseinket, és elmondta: szombaton fél 12 körül érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy téti rendezvényen felborult egy körhinta.

A balesetben 5 gyermek könnyebben megsérült, közülük kettőt vittek be a mentők a kórházba további vizsgálatokra, de úgy tudjuk, szerencsére az ő sérüléseik sem súlyosak.
 
Fotók: Krizsán Csaba

A baleset körülményeit a rendőrség jelenleg is vizsgálja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szívszorító történet: a győri Petz-kórház lett a két kisfiú árvaháza

Szívszorító történet: a győri Petz-kórház lett a két kisfiú árvaháza
Jövő héten lesz egyéves Áron, kap majd tortát és lufit is, ahogy fél évvel ezelőtt Zsombor is kapott. Csakhogy ők a győri kórházban ünnepelnek, ahol születésük óta élnek. Tovább olvasom