Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Gyártásautomatizálás 2011 konferencia a győri Széchenyi Egyetemen

A Méréstechnikai, Automatizálási és Informatikai Tudományos Egyesület (MATE) együttműködve a győri Széchenyi István Egyetemmel 2011. május 25-26-án (szerdán és csütörtökön) rendezi a Gyártásautomatizálás 2011 Konferenciát.

Május 25-én, szerdán 9.15 órakor az "E" teremben sajtótájékoztatón ismerteti a konferencia célkitűzéseit dr. Monostori László akadémikus, egyetemi tanár, a Tudományos  Bizottság elnöke, dr. Keresztes Péter és dr. Zsoldos Ibolya, a Szervező Bizottság elnökei.

A Széchenyi István Egyetem e hónap elején alakult Járműipari Kutató Központját dr. Bokor József akadémikus, a Központ vezetője mutatja be.

A Járműipari, Elektronikai és  Logisztikai Kooperációs Kutató Központ működésének 2008-2011. közötti eredményeiről dr. Czinege Imre egyetemi tanár, az Igazgató Tanács elnöke és Tóth Eszter projektvezető, az Universitas-Győr Kft. igazgatója adnak tájékoztatást.

A konferencia plenáris ülése a sajtótájékoztatót követően, 10 órakor kezdődik.

A konferencia és a kiállítás helyszíne a Széchenyi István Egyetem (SZE), a Laborépület  "E" terme. Honlap, részletes program, jelentkezés itt!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három hónapig egyirányúsítják a Kossuth utcát Győrben

Az egyirányúsításra azért van szükség, mert a burkolaton a szennyvíz vezeték csere miatt csak egy… Tovább olvasom