Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 18°C Még több cikk.

Fürdőbérleteket adtak át a győri Városházán

Időseket, nagycsaládosokat és mozgáskorlátozottakat tömörítő szervezetek képviselői vették át a bérleteket.
 Az egy évvel ezelőttihez képest tíz millió forinttal több, összesen 45 millió forint értékben adott át fürdőbérletet hétfőn a Városházán Borkai Zsolt polgármester ésPanker Mihály humánpolitikai főosztályvezető időseket, nagycsaládosokat és mozgáskorlátozottakat tömörítő szervezetek képviselőinek.

A 205 darab bérlet 2019. május 31-ig hétköznapokon jogosít fel napi kétszeri belépésre a győri fürdőbe – ez körülbelül százezer belépést jelent. Az önkormányzat által megvásárolt Rába Quelle-bérletekből 11 szervezet, név szerint a Bezerédj Nyugdíjas Kórus, a Camelot Mozgássérült Fiatalok Győri Egyesülete, a Szent Anna Otthon, az Engel Alapítvány, a Família Nagycsaládosok Egyesülete, a Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Idősek Klubjai, a Győri Nemzeti Polgári Nyugdíjas Szövetség, az ÉFOÉSZ Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete, a Wass Albert Irodalmi és Polgári Klub és az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület részesült.

Tavaly majdnem százszázalékos volt a bérletek kihasználtsága.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A mozgáskorlátozottak olyan mozgásjavító gépet kaptak Győrben, ami országosan is ritkaság - fotók

A mozgáskorlátozottak olyan mozgásjavító gépet kaptak Győrben, ami országosan is ritkaság - fotók
A Pannonhalmi Bencés Gimnázium diákjai közel 1,3 millió forintot gyűjtöttek, az akcióval a megyei mozgáskorlátozottakat támogatják. Tovább olvasom