Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 1°C Még több cikk.

Folytatódik a szúnyogirtás Győrben: földön és levegőben is

A Győr-Szol Zrt. folytatja a szúnyoggyérítést a hétvégén - amennyiben az időjárás is engedi.
A Győr-Szol Zrt. május 4-én, pénteken, május 5-én, szombaton és május 6-án, vasárnap – amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek – légi kémiai szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban Győr egész területén, pénteken és szombaton két repülőgéppel, összességében mintegy ötezer hektáron. A három napos beavatkozással valamennyi városrészben megtörténik a gyérítés. (Amennyiben a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt nem lehetséges a gyérítés, a következő napon újra megkísérlik a munka elvégzését.)

A légi beavatkozást földi melegködös gyérítés egészíti ki. Az erre alkalmas berendezés ugyanebben az időszakban dolgozik Győr különböző pontjain több mint 1200 hektáron. Elsősorban a város egyes vizes élőhelyei közelében, valamint az erdősávokban, bokros-fás területeken, parkokban, ligetekben, temetőkben kerül sor gyérítésre, azokon a helyszíneken, ahol a tocsogókban, álló és pangó vizekben illetve ezek környezetében kedvezőbbek a vérszívók fejlődésének körülményei.

A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Virtuális valóság Győrben - Jön a MaxWhere világa: "Már kinőttük a Windows-t, ajánlunk valami újat"

Virtuális valóság Győrben - Jön a MaxWhere világa:
Új, virtuális valóság alapú operációs rendszerével korszakos megújulást hozhat a Széchenyi István Egyetem Multidiszciplináris Műszaki Tudományi Doktori Iskolájának vezetője. Tovább olvasom