Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Fokozott rendőri jelenlét halottak napján

Rendőrök és polgárőrök visszatérően ellenőrzik a sírkerteket halottak napján, a parkolókat közterületfelügyelők vigyázzák.
A rendőrség a polgárőrök és közterületfelügyelők bevonásával kiemelt figyelmet fordít a gépjárműlopások és feltörések, a zseblopások és alkalmi lopások megelőzésére. Rendőrök és polgárőrök visszatérően ellenőrzik a sírkerteket, a parkolókat közterületfelügyelők vigyázzák.

A jelentős forgalomnövekedéssel járó kellemetlenségek enyhítése érdekében a Győr nádorvárosi köztemetőnél péntek 14 órától hétfőn 20 óráig rendőri forgalomirányítás segíti közlekedőket. A 83-as sz. főúton a rendőrség a tiltó táblát feloldja és az úttest mindkét oldalán, az út szélén a gépjárművek parkolását engedélyezi. Az A1-es autószalon ingyenes parkolási lehetőséget biztosít az autósoknak október 29-től november 01-ig naponta 0700 – 2100 óra közötti időszakban.

Várhatóan sokan igyekeznek a temetőkbe, hogy az emlékezés mécseseit meggyújtsák és leróják kegyeletüket. Nem minden ember érkezik hasonló céllal a temetőbe, a tolvajok és a gépkocsifeltörők ilyenkor sem tétlenkednek. Egy kis odafigyeléssel elkerülhető, hogy ezek a bűnözők ne zavarják meg az ünnep nyugalmát. Látható helyen ne hagyjanak értéket a leparkolt gépkocsijukban, járművüket ne felejtsék el lezárni. A GPS készüléket ne hagyják a kesztyűtartóban, azt vigyék magukkal. Annak tartóját se felejtsék a szélvédőn, mert csábító zsákmány ígéretével feleslegesen felhívhatja az elkövetők figyelmét. A kerékpárokat minden esetben a kijelölt tárolóban, megfelelő zárral zárják le. Táskát még kis időre sem hagyjanak felügyelet nélkül! Értékeik ne maradjanak őrizetlenül addig sem, ha a közeli kúthoz mennek friss vízért a virágoknak. Az sem tanácsos, hogy az áhítat perceiben a táskát a földre helyezik, mert egy fürge tolvaj azt felkapva elszaladhat vele.

Ha mégis bekövetkezne a baj, akkor kérem, azonnal értesítsék a rendőrséget a 107 vagy a 112-es hívószámon!

Olvasóink írták

 • 3. reszegenisjozan 2010. október 29. 08:20
  „1. Mankapunka 2010.10.28. 15:10

  Manapunka, megint nem aludtad ki magad rendesen.
  Azért mert BÁRMILYEN oknál fogva sok ember gyűlik össze egy helyre, az nem ad felmentést a tolvajoknak!!!!!

  Tudod a szeretteidet nem csak a születésnapján kell szeretni, de mégis előfordul, hogy a születésnapján többen össszejönnek...
  Éjszakai magányos dolgozóként elfelejtetted, hogy az ember társas lény. Kell az, hogy közösségben is kinyílvánítsa szeretetét, bánatát.”
 • 2. Slowflash 2010. október 29. 07:22
  „Mankapunka...ebben nem vagyunk egy véleményen, és nem is leszünk.

  A többieknek meg:

  http://www.youtube.com/watch?v=007E92d3NRY”
 • 1. Mankapunka 2010. október 28. 15:10
  „Remélem majd jó sok autót feltörnek,és a kuka emberek több 10 000 Ft-ját elviszik majd.

  Én csak annyival tudok szolgálni,hogy valakit ne halottként szeressétek,hanem ameddig él. Nen akkor kell évente kinyílvánítani 7-8 ezer FT. értékben,hogy mennyire szeretitek. Akkor költsétek a pénzt szeretteitekre,ameddig élnek,utána már csak pénzkidobás.

  Emlékezni meg otthon is lehet családi körben.nem kell erre külön napot tartani. Nem kell a rizsa,nálunk is halt már meg nem 1 ember,tudom milyen érzés.

  Koszorúk árát meg inkább költsétek el az őszi szünetben gyermekeitek.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyelvvizsga: a legfelsőbb szint ugródeszka

Hazánkban évente alig tucatnyian teszik le a legfelsőbb szintű nyelvvizsgát, többnyire egyetemisták, de nemrégiben három győri középiskolásnak is sikerült, pedig nem jártak különórákra. Tovább olvasom