Kisalföld logö

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Figyeljen! Június 5-ig nyújthatják be kárigényeiket a Quaestor-ügyfelek

Aki elmulasztja a kárigény bejelentését június 5-ig, az végérvényesen elveszti az alapból való kártalanítását.
Quaestor-kötvényesek kárrendezését biztosító követeléskezelő alap létrehozásáról szóló törvény alapján legkésőbb június 5-én lehet a kárigényeket benyújtani, a határidő elmulasztása jogvesztéssel jár. A törvény hatálya azokra az ügyletekre terjed ki, amelyeknél az ügyfél jognyilatkozata a Quaestor Financial Hrurira Tanácsadó és Szolgáltató Kft. által kibocsátott - vagy ilyenként megjelölt -, a Quaestor Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zrt. vagy annak kapcsolt vállalkozása által értékesített kötvények vásárlására irányult.

Feltétel még az is, hogy az ügyfél az ellenértéket megfizette, függetlenül attól, hogy a jogügylet érvényesen létrejött-e, illetve hogy teljesedésbe ment-e. Kárrendezésre azok a magánszemélyek, jogi személyek és egyéb szervezetek jogosultak, akik vagy amelyek a szóban forgó kötvénykibocsátásból eredően a felsorolt gazdasági társaságokkal szemben április 18-án követeléssel rendelkeztek.

A kérelmet a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja részére kell postán elküldeni, vagy az erre kijelölt 26 kormányablakon keresztül lehet benyújtani, kizárólag az erre szolgáló űrlapon. A kérelem benyújtásakor a jogosultnak igazolnia kell az értékpapírszámláján nyilvántartott kötvények mennyiségét, illetve az őt illető követelés összegét.

Az alap legfeljebb 30 millió forintig kárpótolja az ügyfeleket. Aki elmulasztja a kárigény bejelentését június 5-ig, az végérvényesen elveszti az alapból való kártalanítását.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

GYŐRÚJBARÁT - Ilyenek vagyunk: Gurulnak, felpörgetik, ropják

Sokan „gyüttek", de nem mennek el – így mondják a győrújbarátiak, hogy népszerű a falujuk, sokan költöznek oda. Tovább olvasom