Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 2°C Még több cikk.

Figyelem! Beszakadt az úttest a győri Mészáros Lőrinc utcában - képgaléria a gödörről

A győri Mészáros Lőrinc utcában, az egyetemi kollégiumnál az útburkolat teljes szélességben beszakadt. A buszok terelőúton közlekednek.

18.10 - Kora este megszűnik az útzár

"Az úthibát sikerült annyira elhárítani, hogy egysávban megindulhat a forgalom kora este.

Az elkövetkező két hétben folytatjuk a felújítási munkálatokat a Mészáros Lőrinc utcában, ahol torlódásokra kell számítani, ezért kérjük az autósok türelmét" - mondta portálunknak Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet tájékoztatásért felelős mérnöke.

13.58 - Nem nagy a gödör, de balesetveszélyes

A kisalfold.hu információi szerint az útburkolat valószínűleg azért szakadt be, mert az út másik oldalán csőtörés történt, s a víz alámoshatta az utat.

Az is elképzelhető ugyanakkor, hogy a Mészáros Lőrinc utca végében dolgozó teherautók - ezen a helyen most szedik fel a síneket - "zúzták össze" az útfelületét, vagy a két tényező hatása együtt okozta a bajt.


Beszakadt úttest a Fehérvári út közelében Győrben - fotók: Mészáros Mátyás

Hétfő, 12.27

"Iparivíz vezeték javítása miatt kellett lezárni, június 1-én, hétfőn délelőtt Győrben a Mészáros Lőrinc utcát, a Mester utca és a Fehérvári utcai csomópont közt.


Már dolgoznak a hiba elhárításán a szakemberek - fotó: Pannon-Víz
Már dolgoznak a hiba elhárításán a szakemberek - fotó: Pannon-Víz


A hiba elhárításával a délutáni órákban végeznek a szakemberek, így várhatóan hétfőn estétől fél szélességben átjárható lesz az út.

A közlekedők szíves türelmét és megértését kérjük. Az ivóvíz szolgáltatást nem érinti a hibaelhárítás" - olvasható a Pannon-Víz hivatalos honlapján.

Amint változik a forgalmi helyzet, természetesen frissítjük cikkünket, illetve hamarosan képgalériát is közlünk a beszakadt útburkolatról.

Így közlekednek a helyi és regionális buszjáratok

- A 9-es helyi autóbuszjáratok a Széchenyi István Egyetemtől a „Mester utca" megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Mészáros Lőrinc utca – Nádor aluljáró – Szent István út – Fehérvári út felé érik el az „Otthon utca (Graboplast)" megállóhelyet, ahonnan eredeti útvonalukon közlekednek tovább. A "Mészáros Lőrinc utca, kollégium" megállóhelyet nem érintik. Az időveszteség minimalizálása érdekében az autóbuszok a Mester utca és az Otthon utca közötti terelőúton található megállóhelyeken nem állnak meg.

- A 19-es helyi autóbuszjáratok a Révai Miklós utcától az "Otthon utca (Graboplast)" megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Fehérvári út – Szent István út – Nádor aluljáró – Mészáros Lőrinc utca – Szabolcska utca felé érik el a "Mester utca" megállóhelyet, ahonnan eredeti útvonalukon közlekednek tovább. A "Mészáros Lőrinc utca, kollégium" megállóhelyet nem érintik. Az időveszteség minimalizálása érdekében az autóbuszok az Otthon utca és a Mester utca közötti terelőúton található megállóhelyeken nem állnak meg.

- A 7082-es (Győr, autóbusz-állomás – Győr, Ipari Park viszonylatú) és 7099-es (Győr, Ipari Park – Dunaszentpál viszonylatú) vonalakon közlekedő regionális autóbuszjáratok a Tihanyi Árpád út – Szigethy Attila út – Fehérvári út útvonalon közlekednek, ezért a "Mészáros Lőrinc utca, kollégium" megállóhelyet, valamint Dunaszentpál irányába a "Fehérvári út, Ipar utca" megállóhelyet nem érintik, helyettük a "Szigethy Attila út, Fehérvári út" megállóhelyen (a GYŐRLAKK-nál) állnak meg.

Forrás: www.enykk.hu hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyei MSZP: Nagy István államtitkár mondjon le

Nagy István még ma adja be a lemondását. Két év alatt, ma már másodszor bukott meg alkotmányossági… Tovább olvasom