Kisalföld logö

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -5°C | 1°C Még több cikk.

Fidesz: sok beszédnek sok az alja

Győr - „Fiatalos poénnak nem rossz, viszont egy képviselőt hamburgerezéssel »cikizni« méltatlan viselkedés” – hangzott el pénteken a győri Fidesz-frakció sajtótájékoztatóján, amelyen a Horváth Vilmost ért baloldali „támadásra” reagáltak.
Dézsi Csaba András frakcióvezető szerint: „Azért is felháborító ez a viccesnek szánt kezdeményezés a fiatal baloldal részéről, hiszen országos vezetőjük előzetes letartóztatásban van sikkasztás vádja miatt."

A fideszes politikus úgy vélekedett: „Horváth Vilmos, az önkormányzat tulajdonosi bizottságának alelnöke olyan ember, aki egyéni nyertesként került a képviselő-testületbe, felelősségteljes munkát végez a városban, az általa képviselt városrész – Adyváros – érdekében."

„Igenis tisztában van azzal, hogy mit lehet mondani egy másodperc alatt
Győr érdekében."

A frakcióvezető példákat említett arra, hogy a különféle pártok városi képviselői az elmúlt időszakban mennyit beszéltek az egyes közgyűléseken. Ezt követően hangsúlyozta: „sok beszédnek sok az alja", vagyis Horváth Vilmos példája is igazolja, nem a felszólalások időtartamán múlik egy képviselő munkájának hatékonysága.
A sajtótájékoztatón Horváth László frakcióvezető-helyettes arról beszélt, hogy értetlenül olvasták a sajtóban a KDNP közlését: miszerint – a közgyűlési döntés, a lakossági támogatottság ellenére – megkérdőjelezték a tervezett marcalvárosi uszoda helyét, a DAC-pálya melletti területet. Ezt a „demokrácia elleni udvariatlanságnak" minősítette a fideszes képviselő.

Pollreisz Balázs, a Fiatal Baloldal győri elnöke a sajtótájékozatót követően nyilatkozatot adott ki, ebben az áll: „Bízom benne, hogy frakcióvezető úr csak tájékozatlan és nem szándékosan hazudik. A Fiatal Baloldal országos vezetői közül senki nincs előzetes letartóztatásban. Nagyon sajnálom, hogy frakcióvezető úrtól sem kaptunk választ, hogy mit mondhatott Horváth Vilmos. Én becsületsértőnek azt tartom, hogy valaki egy általa bizonyítottan nem ismert szervezetet »erkölcsileg megkérdőjelezhetőnek« nevez."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos ütközés a 83-as úton

Halálos ütközés: Halálos baleset történt csütörtök délután a 83-as főút Győrszemere utáni szakaszán. Tovább olvasom