Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Fidelitas munkáról, tervekről, célokról

Győr - Ígéretesen gyarapszik a taglétszám, a szervezet mindinkább jelen van a közéletben, s ezen az úton kívánnak továbbhaladni is – hangzott el a Fidelitas győri elnökének hétfői sajtótájékoztatóján.
Bő egy év telt el a Fidelitas győri szervezetének tisztújítása óta, Radnóti Ákos elnök az ez alatt az idő alatt végzett munkáról, s a további célokról beszélt hétfőn a sajtó képviselőinek. Egy éve a maga elé tűzött célok egyik legfontosabbika az volt, hogy mind többet hallassanak magukról.

Részben, hogy a fiatalok tudják, mit akar, mit tesz a Fidelitas a megyeszékhelyen, s célja volt az elnöknek az is, hogy a Fidelitas részt vegyen a város közéletében.

Idén tavasszal, a megnyitott
Szauter utcában szervezett környezetvédelmi akciójukban harminc zsák hulladékot gyűjtöttek össze a szervezet tagjai. Ősszel megismétlik ezt, s ezután minden esztendőben tavasszal is és ősszel is tenni szeretnének a környezetükért.

A szervezetnek már van önálló irodája. A Batthyány téren, a Fideszé mellett, méretre kicsi, de a szervezet önerőből hozta létre. A Fidelitasnak Győrben sokak által látogatott weblapja van. Radnóti Ákos beszámolt a szervezet napokban tartott kibővített csoportgyűléséről is, melyen több új belépőt regisztrálhattak.

A tanácskozáson Szijjártó Péter, a Fidelitas elnöke számolt be a szervezet országos munkájáról. A győri szervezet azt tervezi, hogy őszi találkozóira ismert helyi és országos közéleti személyiségeket hív majd meg. A Fidelitas júliusban megszervezi országos nyári táborát, Zánkára a győri fiatalokat is várják.

Olvasóink írták

  • 1. antizsidesz 2008. június 03. 14:09
    „Lopni csalni és hazudni na meg a zsidóknak nyalni kb ennyi amit a fidesz csinált. Majd most ha hatalomra kerülnek akkor majd meg látjuk viktorka igazi arcát bár szerintem a pofozást hanyagolnia kéne mert ha egy nyilas vagy neonáci add neki pofont nem biztos , hogy túl élni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iskola helyett csavarognak

Győr - Egyre gyakrabban lógnak a gyerekek az iskolából. Már 12 évesek is bevásárlóközpontokban… Tovább olvasom