Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Fiatal konyhafőnökkel díjnyertes étterem

A Frappé mobilalkalmazás használatához okostelefon és internet szükséges. Az applikáció ingyen tölthető le a Google Play vagy az App Store áruházból. Úgy is hozzájuthatunk, ha okostelefonunkon megnyitjuk a www.frappeapp.hu weboldalt, ahol megtalálható a két letöltési hely ikonja.
Győr és Mosonmagyaróvár között sincs fehér folt a Frappé térképén – éppen félúton van a két város között a Kont étterem Héderváron.

Az élménykereső mobilapplikáció ajánlata a közelmúltban elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. „Nagyon szigorú zsűrizés után idén mi érdemeltük ki az elismerést a vendéglátás kategóriában" – mondja büszkén Wiedemann Viktor, az étterem társtulajdonosa, aki különösen büszke saját címkés termékeikre, például boraikra, pálinkáikra és ásványvizükre – ezért, a brandépítésért különdíjat is kapott a Kont étterem a Magyar Termék Nagydíj versenyen. 

„Minden korosztályt szívesen látunk a kettesben vacsorázóktól a nagycsaládos ebédelőkig. Van teraszunk és egy másfél hektáros esküvőparkunk kerti tóval és játszótérrel" – folytatja Wiedemann Viktor.

Az étteremben gyönyörű esküvőket is szoktak tartani, de nemcsak a helyiek, a közelben lévő nagyvárosokból is szívesen járnak a Kontba.

„A minőség önmagáért beszél" – indokolja a hely népszerűségét a társtulajdonos. „A konyháért és a finom ételekért egy fiatal séf, Weidinger Martin felel. Ő az új generációhoz tartozik és remekül kézben tart mindent.

Mindenféle ételt el tud készíteni" – teszi hozzá Wiedemann Viktor, aki végezetül még azt emeli ki, hogy az egész évben nyitva tartó étteremben családias hangulat várja a jókat enni szerető vendégeket – a Frappé pedig többek között ezen címkékkel segít megtalálni a helyet azoknak, akik még nem ismerik.

Töltse le itt >>

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indul a távfűtés Győrben

Indul a távfűtés Győrben
A Győr-Szol Zrt. október 5-én, szerda hajnalban az egész város területén megkezdi a távfűtést. Tovább olvasom