Kisalföld logö

2019. 06. 24. hétfő - Iván 18°C | 27°C Még több cikk.

Fiatal ikrényi anyukát gázoltak el Győrben - továbbra is kritikus az állapota

A nő a Szent István út és a Jókai utca kereszteződésében található lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva próbált meg átkelni az úttesten.
A baleset körülményeiről most már többet lehet tudni, s egybecsengenek azzal, amit a szemtanúk a helyszínen is állítottak nekünk. 

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal ikrényi nő (egy többgyermekes anya) a Szent István út és a Jókai utca kereszteződésében található lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva próbált meg átkelni az úttesten, az Árpád út irányába. A Szent István úton érkező személygépkocsi vezetője azonnal fékezett, de így sem tudta elkerülni a járműve elé futó gyalogost és elütötte. (A rendőrség ide vonatkozó tanácsait keretes írásunkban találják.)

 Ahogy hasonló esetekben, úgy most is a mentőszolgálat munkatársai érkeztek a sérülthöz, s szállították a Petz-kórházba. Prof. Oláh Attila orvos igazgató már kedden jelezte, hogy válságos a beteg állapota, számos törése közül a koponyasérülése a legaggasztóbb. Tegnap sem tudott jobb hírrel szolgálni: kritikus állapotban van a fiatal édesanya. 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben rendezik meg a nemzetközi legorobot építő verseny döntőjét

Győrben rendezik meg a nemzetközi legorobot építő verseny döntőjét
A magyarországi döntőre hatvan országból közel háromezer versenyzőt várnak. Tovább olvasom