Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 0°C Még több cikk.

Fergeteges hangulat: Király L. Norbi Győrben - galéria

A felvételekből ítélve fergeteges hangulat volt a szombati Mamma Mia buliban, Király L. Norbi "odatette" magát. Fotók!

 

 

 

Galéria! Fotók: Stróbli Norbert

Galéria! Fotók: Stróbli Norbert

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. zosma 2011. január 12. 14:29
  „Vukkisnak:
  És ki akadályoz meg? A stílusod alapján nem zavartatod magad: bárhol, bármikor...
  zosma”
 • 32. zosma 2011. január 12. 14:24
  „Kedves Szilágyi Zsolt!
  Képzelje el, milyen unalmas lenne a világ, ha minden ember érdeklődését ugyanaz kötné le. Igen, van egy jelentős réteg (a regisztrált szavazatok száma szerint olyan 160 000 fő), amelynek igénye van arra a stílusra, amit Király L. Norbert képvisel. Hogy a tinilányok rajonganak érte? Valóban, nem mindig a jóképű, művészet- és operarajongók tarolnak, ez tény. De engedjen meg egy apró megjegyzést, ami megalapozott véleménynyilvánítása közben elkerülte a figyelmét: Norbi nyolc évig tanult zongorázni és csodálatosan játszik. Mi több, ismeri és szereti a komolyzenét. Ön milyen szintű zenei műveltséggel is rendelkezik? Elfelejtette megemlíteni.
  Elárulok Önnek egy titkot: az interneten csak azok az előtolakodó linkek nyílnak meg, amelyekre rákattint. A televízió pedig lehet, hogy önnél egy mutatós lakberendezési cikk - de azért a havi 10-15 perces tévézésért igazán nem volt érdemes megvásárolni. Gondolja el, mennyi jegyet vehetett volna az árából, mondjuk az Operába!
  Minden elismerésem azoké a műértő, zeneileg (is) képzett embereké, akiknek igényük van a tartalmas szórakozásra - de igazán azokat tisztelem, akik intelligens emberként nem minősítik le mások teljesítményét. Ez különbözteti meg őket a sznoboktól.
  Dobos Márta”
 • 31. annobon 2011. január 11. 09:13
  „30-hoz: "biztos vagyok,hogy az ország háromnegyede nézte" Igaz, a nézettségi mutatókban vert minden más műsort. Én is néztem és írtam is ezzel kapcsolatban, hogy inkább ezt nézem, mint a Való Világot, a Jóban Rosszban-t vagy az Árva Angyalt! :)”
 • 30. AHA 2011. január 10. 17:02
  „Szilágyi_Zsolt 2011.01.10. 10:35
  Tudod ha annyira nem érdekel valami és nem nézem akkor hiába tolják erőszakkal elém akkor sem fogom elolvasni és még hozzászólni is.
  Abban pedig biztos vagyok,hogy az ország háromnegyede nézte.Csak nem merik bevallani.Mocskolódni sokkal jobb.”
 • 29. Hyppolit 2011. január 10. 14:52
  „Bár azt mondják :"Jó bornak nem kell cégér", én is azon a véleményen vagyok, hogy a reklám- és marketing háttér nélkül hamar elllehetetlenül bármilyen szórakozóhely...és mindenki tehetségéhez mérten oldja meg. Nekem a problémám a "Király-akárki és fergeteges" szókapcsolattal van gondom. Ugyanis szánalmasnak tartom ezt a jelentéktelen fellépőt sztárolni, a "fergeteges" szó használata pedig hajmeresztő. Aki leírta, az vegye elő a magyar értelmezőszótárt.Fából vaskarika. Reklám ide, reklám oda, még néhány ilyen fellépő, és pár párás tekintetű tinit leszámítva a mindenkori szórakozóhely kapaszkodhat...”
 • 28. annobon 2011. január 10. 14:26
  „27-hez: ez persze csak úgy derülne ki, ha mondjuk fél évig egyetlen cikk sem jelenne meg róla a Kisalföldben. Így csak vízió és a "mi lett volna ha..." kategória!

  De senki se becsülje le a reklám erejét a mai globalizált világunkban!”
 • 27. monkeybusiness 2011. január 10. 14:05
  „24-hez. Szerintem nincs szüksége a Mamma Miának ilyen lépésre ahhoz, hogy minden héten telt ház legyen.”
 • 26. annobon 2011. január 10. 13:04
  „25-höz: "el is jutna az illetékesekhez" Nem fog. Volt már hasonló hozzászólásom, amit moderáltak. A moderátorhoz intézett egyszerű kérdésre (miért?) meg az volt a válasz, hogy személyeskedő és vádaskodó. Na ezért kezdtem most úgy, hogy "Fiktív beszélgetés..." :)”
 • 25. Hyppolit 2011. január 10. 12:41
  „annobon, látszik, hogy nem vagy kispályás. Érzed a frankót, és ki is nyilvánítod. Csak adná az Ég, hogy el is jutna az illetékesekhez. Elég már a "brain drain"-ból...”
 • 24. annobon 2011. január 10. 11:58
  „Fiktív beszélgetés Kisalföld szerkesztő és Mamma Mia tulaj között:
  "Figyu mennyit kérnétek ha azt kéne leírni, hogy fergeteges volt a hangulat?
  Hát, hmm a szokásos meg dobd meg még egy tizessel... Oks?"”
 • 23. Truder 2011. január 10. 10:44
  „katasztrófális partiarcok :(”
 • 22. Szilágyi_Zsolt 2011. január 10. 10:35
  „14. hozzászólás AHA 2011.01.09. 20:09

  Nem tudom, mi olyan hihetetlen ezen, hogy valaki nem nézte ezeket a bohócműsorokat, és mégis nagyjából képben van a dolgokat illetően. Elég csak arra gondolni, hogy kis túlzással a Kisalföldben sem volt nap nagy betűs Szíj Melinda-cikkcímek nélkül, amelyeket ha véletlenül elolvasott valaki, máris akaratlanul információkhoz jutott. És ugyanez ment nagyban a különféle híroldalakon is; Vastag Csaba így, Janicsák Veca úgy, Kökény mittudoménkicsoda amúgy. Néha már eszméletlenül untam is, mert engem ezek a műsorok tényleg baromira nem érdekelnek, és mégis a képembe tolták az interneten az új megasztáros-x-faktoros híreket. Úgyhogy ne keltsd itt a hullámokat, mert igenis van olyan, hogy valaki nem néz ilyen műsort, mégis tud róla infókat. Én például havi 10-15 percnél többet eleve nem szoktam tévézni, és annak a nagy részét is véletlenül látom, ennyiből meg elég nehezen jött volna ki, hogy nyomon kövessem az úgynevezett tehetségkutatókat, nem igaz? :)”
 • 21. Szilágyi_Zsolt 2011. január 10. 10:27
  „Nem is tudom, mi lenne, hogyha amikor valaki véleményezni merészeli a média hátán ideig-óráig reflektorfénybe kerülő percembereket, csak egyetlen egyszer elmaradnának a szokásos beszólogatások, miszerint az illető csak irigykedik!
  Király L. Norberttől például mit kellene irigyelni? A mókás fejét, az összefirkált, vézna testét, vagy a sakálvokál énekhangját? (A magam részéről egyikkel sem cserélnék, az biztos.) Lehet, hogy showman-nek showman, és tud hangulatot teremteni, de erre meg csak azt mondhatom, hogy ahhoz azért olyan szintű közönség is kell... Meglehet, hogy a kis tinilányokat eksztázisba tudja hozni, de alig hiszem, hogy műértő, zeneismerő, operába, színházba járó embereket is le tudna venni a lábukról. Az éneklés ugyanis előadó-MŰVÉSZET; egy olyan szint, amelytől Norbert (az imént megnéztem 3-4 videóját a YouTube-on, hogy ne egyetlen megnyilvánulása alapján ítélkezzek) jelenleg igen messze áll, és szerintem nem is fog eljutni oda.”
 • 20. fióka 2011. január 10. 10:26
  „már csak a címe nem jó a cikknek ismerve a média észjárását azon csodálkozom,hogy nem azt a cikket adták,hogy Több százezres tömeg előtt lépett fel K.L.N. a mammájában:) erről hírt sem mertem volna írni”
 • 19. Madarász 2011. január 10. 09:22
  „Kattints rá a képre és menj bele a fotóalbumba, ott láthatod azt a képet is, amiről szó volt...”
 • 18. Hyppolit 2011. január 10. 08:29
  „Súlyos fogalomzavar!!A fotón 4, azaz négy db (!!) kezet látok fent, és 20, azaz húsz fiatalt. (tükröződést nem vettem figyelembe). Kb ez a magyar szint, és a mai magyar tudósítások szintje.Ez a "fergeteges".Abba kellene már hagyni a népbutítást!Ezt a szerencsétlen Király-akárkit belökte a média egy érdekszférája a fókuszba, de csak egy darabig. Sztár sohasem lesz, ahhoz más "elemeknek" kellene az ereiben csörgedeznie.A fotót pedig nem illik kritizálni, de ha már közkinccsé tették, szóval súlyos mélypont a magyar popzene történetében, mert énektudás az nics, de itt még vizuális élményről sem beszélhetünk...”
 • 17. VJack 2011. január 10. 07:24
  „lolitta12, nem vagyok irigy. Mielőtt ilyent írsz, nézd meg, hogy igaz-e az az irigynek minősített állítás. Feltéve, ha értesz hozzá. Ha szerinted egy cikkbe feltartott kezekből 3-4 fotó kell egymás után, ami egymáshoz képest semmi újat nem mond sem tartalmilag, sem esztétikailag, akkor nincs miről vitáznunk.”
 • 16. lolitta12 2011. január 09. 22:19
  „Úgy látszik Stróbli úrnak is vannak irigyei nem csak Király L. Norbinak :)
  Én gratulálok mindkét Norbinak :D”
 • 15. VJack 2011. január 09. 20:21
  „Zsír lenne, ha a Kisalföld fotósa nem a mennyiségért, hanem a minőségért kapna pénzt. Azt az ostoba szerkesztőt is libapásztornak kéne küldeni, aki kiteszi hússzor kb. ugyanazt. Olyanról nem hallott egyik hozzáértő sem, hogy illene szelektálni a fotókat? Normális fotóriportnál 10% kép felkerül, azt jóvan. Ha itt ez igaz, akkor kétezer képet nyomtak bele erről a világrengető buliról. Nyomorult zárszerkezet pár buli után mehet a kukába. Dicstelen élet után.”
 • 14. AHA 2011. január 09. 20:09
  „Érdekes! Senki nem nézte az x-faktort de mindenki tudja kiről-miről van szó.
  Gyerekek!Gondolom most is azok kritizálják akik az első sorban csápoltak!”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Party képekben: így buliztatok a győri Mamma Miában!

A felvételekből ítélve fergeteges hangulat volt a pénteki Mamma Mia buliban. A szombat este is… Tovább olvasom