Kisalföld logö

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Fekete László vs. Győr legnagyobb hamburgere: 1-0 - fotók

Történelmi pillanat: Fekete László megette a 2,5 kilós Grizzly-t! Nem egészen 40 perc alatt. Fotók, videó.


11 óra 46 perc

Vége a showműsornak: Juhász Attila ünnepélyesen átnyújtotta Fekete Lászlónak a Nagy medve elpusztításáért járó 5000 forintot. (Akik nem birkóztak meg Grizzly-vel - eddig 19-en buktak el -, azok 4444 forintot fizettek a háznak.) 

"Azért felhívom az asszonyt, mi lesz otthon az ebéd, s elmondom neki, hogy jót reggeliztem a Kuckó Mackóban (utóbbi nyilván tudatos nyelvbotlás volt a Nagy embertől - a szerk.) - búcsúzott Fekete László Győrtől.

Fekete László kivégezte a két és fél kilós hamburgert - fotók: Mészáros Mátyás.

11 óra 09 perc - Történelmi pillanat Kedves Olvasók: Fekete László megette a 2,5 kilós Grizzly-t!

Nemcsak, hogy megette, de mindezt 36 perc alatt! Az utódokon azonban kifogtak a hatalmas hamburgerek, nekik csomagolni kellett a maradékot.

"A csomagolásban úgy is nagy tapasztalatunk van" - mondta a Mackó Kuckó vezetője, Juhász Attila.

11 óra 04 perc - Főnök, ténylegnem ette meg még senki?! - kérdezte csodálkozva az erőember.

10 óra 56 perc - Fekete László már majdnem megette! 25 perc telt el, és már majdnem vége!


Fekete László vs. Győr legnagyobb hamburgere. Fotók: Bertleff András

10 óra 31 perc

Asztalon a hatalmas hamburgerek, Fekete László mind a három fia társaságában nekifogott a két és fél kilós Grizzly-nek, azaz a családi falatozás elkezdődött!

Az erős embereknek 55 perce van arra, hogy a két és fél kilós hamburgereket az utolsó falatig elpusztítsák csütörtök délelőtt.  

10 óra 5 perc

"Főnök úr, itt azért polgári adagokat is adnak?" - kérdezte a Nagy ember Macitól. Utóbbi kérdésből is sejthetik Olvasóink, hogy Fekete László megérkezett Győrbe, a két és fél kilós hamburger pedig már szépen sül.

Ameddig el nem készül a Nagy medve, szóljunk röviden arról, mi újság is van Magyarország örökös legerősebb emberével, akit három fia is elkísért a Kisalföldre.

"Hosszú sérülés, egészségügyi problémák után szerencsére kezdem visszanyerni az erőm, a versenysúlyom is kezd visszaállni, jelenleg 163 kilót nyomok.

Az idei évben több tengerentúli bemutatóra kaptam meghívást, Amerikába és Brazíliába is elutazom. Annak pedig nagyon örülök, hogy a Nemzetközi Olimpiai Szövetség érdeklődik az erős emberek sportja iránt.

Ha a 2016-os riói olimpián felkerülne a versenyszámok közé a sportunk, akkor én is mindenképp szeretném hazánkat képviselni az ötkarikás  játékokon, s 58 évesen 450-500 kilókat megemelni" - kezdte Fekete László.

A világ minden bizonnyal legerősebb családja Fekete László elmondása szerint 2200-2300 kilót kibír nyomni. "A fiaim, Laci, Miklós és Ricsi egytől egyig edzésben vannak, mindannyian szépen fejlődnek, nagyon büszke vagyok rájuk" - mondta a Fekete-család feje.

A Nagy ember azt is elárulta, hogy "mindenevő, egyik kedvenc étele a tökfőzelék pörkölttel".

Torkos Csütörtökön azonban megahamburger lesz a menü; pár pillanat s kezdődik a Laci és Maci nem mindennapi párbaja.

Előzetes

Torkos Csütörtök napján nem mindennapi párbajra - úgy is fogalmazhatunk, hogy Maci és Laci csatájára - van kilátás a révfalui Mackó Kuckó hamburgerbárban.

Magyarország örökös legerősebb embere, Fekete László azért érkezik ugyanis a kisalföldi megyeszékhelyre, hogy legyűrje azt a gigantikus hamburgert, mely eddig minden bátor jelentkező torkán megakadt.


Fekete László
Fekete László


"Tizenkilencen próbálták eddig megenni a Big Grizzly-t, de senki nem járt sikerrel. A hamburger két és fél kilós; csak a zsemle és a hús 1-1 kilót nyom.

A Grizzly a hagyományos méretű hamburgerek közül tizenhét, az XL-es szendvicsből pedig kilenc és félnek darabnak felel meg. Aki le akarja győzni a Grizzly-t, ötvenöt perc áll a rendelkezésére.

Ha sikerrel jár, 5000 forintot fizetünk neki elismerésünk jeleként, ha nem, akkor 4444 forintot kell fizetni a Nagy Medvéért" – mondta a kisalfold.hu-nak Juhász Attila, a Mackó Kuckó tulajdonosa.

Egy biztos: Európa egykori legerősebb emberének szüksége lesz legendás étvágyára csütörtökön 10 órától, ha nem akar Big Grizzly legújabb "áldozatává" válni.

Akik már elvéreztek: két bátor próbálkozó pózol a Nagy Medvével
Akik már elvéreztek: két bátor próbálkozó pózol a Nagy Medvével

Olvasóink írták

46 hozzászólás
 • 46. Zoltan_76 2013. április 11. 21:18
  „Kuckó Mackó, barna mackó, nyakában egy csíkos sál... :D

  http://www.youtube.com/watch?v=jUDDdwj3mcs”
 • 45. hpancsika 2013. február 03. 07:54
  „Evett evett és még humorizált !!!DDD”
 • 44. kuller 2013. február 01. 17:18
  „valaki kételkedett ebben? Csodálkoztam hogy nem kért rögtön kettőt! :D”
 • 43. Lacika62 2013. február 01. 08:58
  „41. Nick2010 2013.01.31. 23:49 Tökéletesen igazad van, a régi öregek ha zab pehelyt. müzlit, kefirt ettek volna a földeken vajon meddig bírták volna a napi 12-14 órás kemény fizikai melót???? Aki ezt habit el fogyassza le a kalappal előtte, aki meg irigyli lehet próbálkozni ott a jutalom..... Ha viszont veszít akkor kell csak fizetni....”
 • 42. akela4 2013. február 01. 00:54
  „Engem bosszant, hogy a felrakott videóról hiányzik a lényeg!
  Hála a webkamerának, sikerült, ha csak néha megszakadva is beletekinteni az eseménybe!
  Az egyébként jó minőségű videóból hiányolom Laci poénjait a lapulevelet és a sok kecskének való zöldségeket, valamint a savanyú uborkára tett humoros megjegyzését.
  Egyébként már láttam, két egész méretes grillcsirkét leküldeni becsületes mennyiségű körettel, utána a cukrászdányi krémest rátölteni is.”
 • 41. Nick2010 2013. január 31. 23:49
  „kákán is csomót kereső egyéneknek üzenném (koleszterin?? testzsírszázaléééék?? stb..), hogy Lacibá´ erőember, és nem "fittnesszcsávó". Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az energia nem a salátától lesz, hanem a zsíros, koleszterines, szénhidrátos kajáktól. :) Vajon a régi öregek, akik naphosszat kemény fizikai munkát végeztek, miért szalonnát, sonkát, kolbászt ettek a zsiros kenyér mellé? mert abban van az enerdzsíí :)”
 • 40. Accra 2013. január 31. 23:03
  „Örülök, hogy egy ilyen "történelmi pillanat"-ról egy egész oldalon keresztül folyik a tudósítás;)

  Tisztelt újságíró urak,
  szánnának csak fele ekkora energiát arra, hogy utána járjanak, hogy lehet, hogy a szemétszállítás díjemelését annak megszavazása előtt már kipostázták, mely levélben tetejében 3 hónappal korábbi időpont szerepel a közgyűlési határozathoz képest?? Ha áprilisig csak a régi árat utalom, vajon megbüntetnek?
  Szerintem, ez lényegesen több polgárt érdekelne.”
 • 39. netro 2013. január 31. 22:03
  „Az élsport sem egészséges, mégis milliárdok izgulnak egy-egy sportolóért. Ez sem más attól.. Enni mindenki eszik, reklámnak meg azért nem tekinthető tisztán mert Győrben senki más nem csinál ekkora hamburgert. Valószínüleg a tulajdonos szívvel-lélekkel viszi az üzletét hisz nem ez az első ´jó´ program a Mackó Kuckótól (mondom ezt úgy, hogy még életemben nem jártam ott) így azt gondolom, mivel értékteremtő, megérdemli ezt a cikket (és felhajtást).”
 • 38. pancser 2013. január 31. 21:27
  „36. Valaki 2013.01.31. 20:58
  A lelked sivársága az sivatag. Te semminek sem tudsz örülni, idetolod magad ünnepet rontani?”
 • 37. tkrs9980 2013. január 31. 21:06
  „Reklám vagy sem tök mindegy.Én tudom, hogy német barátaimnak vittem innét hambit, no nem ekkorát, csak a síró bohocot. Két hét múlva átutaznak városunkon, már jelezték, hogy a múltkori hambi mindenképpen legyen.
  A termék a reklám ezek szerint.”
 • 36. Valaki 2013. január 31. 20:58
  „te pancsi, ez most nem a sivatagodban volt. Nem is tudtad? :))”
 • 35. pancser 2013. január 31. 20:36
  „Végre valami könnyed téma, hála a nagy mackónak(Fekete Lacinak). Ki a fenét érdeke reklám vagy nem, biztosan az, de jól szórakoztunk.”
 • 34. creat 2013. január 31. 17:01
  „29. pampuska 2013.01.31. 14:19

  A magas koleszterin nem a zsíros húsoktól van, hanem a cukortól meg a liszttől. Ajánlom figyelmedbe a paleolit táplálkozást! Sőt, mindenkinek ajánlom! Egy év alatt fogytam 15 kilót, lement a cukrom 6 alá, a koleszterin, a húgysav tűrésen belülre ment. Akit érdekel a téma keressen!”
 • 33. saintgaicacomo 2013. január 31. 16:46
  „Hyppolit

  Szerinted a Laci minden nap ezt eszi? Elárulom neked nem. Az egész "nagy hamburger" egy jó reklám az étteremnek, mert így kitűnik a sok hamburgeres közül. Ez csak egy jó marketingfogás volt, de legalább van a tulajban fanztázia! Nyilván ha minden nap ezt enné valaki, az nem lenne egészséges de havi 1-2 szer szerintem még belefér (persze nem a legnagyobb) Egyébként meg a magyar kaják is túé zsírosak, azok ártalmairól azonban kevesebbet hallani...”
 • 32. Valaki 2013. január 31. 15:59
  „Laci, valami ehető nem volt a közelben? :))”
 • 31. Hyppolit 2013. január 31. 15:08
  „15. györikeksz! Kommenteddel a többesszám miatt részben engem is "megszólítottál". Nos, én nem primitíveztelek le Téged, de megint csak Kazinczyt idézem:" szólj s ki vagy megmondom". Magam részéről örülök, ha egy-egy kommentből olyan tényt/dolgot tudok meg, amit nem ismertem. Korábbi kommentemhez annyit még, hogy köztudottan nem egy kifejezetten egészséges étel a hamburger. Több ország kutatási eredményei alapján az ízfokozók, egyéb adalékok miatt (hidrogénezett szójaolaj, ammónium-szulfát, natrium-propionat, stb.) garantrált előbb-utóbb egy szívbetegség, ami persze hajlam kérdése is. Így egy ilyen ételből pusztán happyből ekkora mennyiség? Az a cinikus, aki azt mondja, hogy "egészségére". De mindenki a saját bőrét viszi a vásárra...”
 • 30. Pedró 2013. január 31. 14:57
  „"Annyi biztos, nem az egészséges táplálozást hirdető kampány része volt ezzel Fekete László!"

  Ha az egészségre mentek volna, akkor a hipphopp Norbinek szóltak volna!
  Bár, lehet a látványtól szívrohamot kapott volna! :D”
 • 29. pampuska 2013. január 31. 14:19
  „A Spektrum-on van egy műsor, a "Fald fel Amerikát!" Ott is hasonlóan elképesztő teljesítmánye van egy fickónak, kilószámra falja a fűszeres, zsíros húsokat. Nem is értem! Az ilyen embereknek nincs magas koleszterinszintjük meg magas vérnyomásuk, vagy csak nem törődnek vele??? Annyi biztos, nem az egészséges táplálozást hirdető kampány része volt ezzel Fekete László!”
 • 28. gonzo 2013. január 31. 14:12
  „Zabál,hát zabál,biztos nem fog 100 évig élni,de ő legalább élt!:)”
 • 27. DON 2013. január 31. 13:39
  „Laci bá´! Respect! :)
  Ebédre otthon várja a fél rinocérosz:)”
46 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fekete Dávid: ha kell számról-számra küzdök a közönség kegyeiért - online interjú

Olvasóink kérdezték a győri Fekete Dávidot, aki azt is elárulta, új szóló és duett produkciókban is hallható lesz. Tovább olvasom