Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Eurovízió - Bogi nem indulna többet A Dalban

A győri énekes tudja, mit szeretne elérni a zenei pályán, s nem feltétlenül az az útja, hogy az Eurovízión képviselje hazánkat.

Vasárnap - Bogi tudja, hogy mi az útja

- Nagyon jól éreztem magam a színpadon, a barátaim zenéltek velem, pozitív energiákkal telt minden - kezdte a kisalfold.hu-nak Bogi vasárnap.
- Nem gondolom, hogy a pályámat A Dalban elért helyezés határozná meg. Tudom, mit szeretnék csinálni: élő zenekarral játszani, fesztiválokra járni, igazán a közönségnek zenélni. Készül a nagylemezem, amire én is írok szövegeket, és igazi példaképekkel dolgozhatom együtt. Azt gondolom, ez az én utam, és nem feltétlenül az, hogy az Eurovízión képviseljem hazánkat - fogalmazott Bogi, hozzátéve, többet nem szeretne indulni A Dalban.

- Örülök, hogy a World of Violence itt is bemutatkozott, és szeretném megköszönni az embereknek a sok támogatást, mert az elmúlt napokban annyi pozitívumot, szeretet kaptam, mint még soha - mondta Bogi.

S hogy a győri énekes mennyire jól érezte magát, arra példa egy videó is, amit a Facebook-oldalán osztott meg:


Szombat, 22.31

A nézők magas, 8-as pontszámot adtak a World of Violence áthangszerelt változatára is, a műsor végén azonban nem kapott elég szavazatot Bogi ahhoz, hogy a dalt a fináléban is hallhassuk, búcsúzott a műsortól.

Ezzel együtt a fiatal tehetség boldog volt a fellépés után, a stúdióban úgy nyilatkozott, hogy élvezte az előadást.

Szombat, 21.13

Bogi 38 pontot kapott a maximális 50-ből, még nem tudni, hogy ezzel hányadik helyet szerzi meg.

Szombat este négyen kerülhetnek a döntőbe, hárman a ponszámok alapján, a negyedik versenyzőt a közönség szavazhatja be a fináléba. Most úgy tűnik, hogy a győri énekesnek is szüksége lesz a nézők további segítségére.

Korábban

A Dal utolsó középdöntőjét rendezik szombaton este. A győri Dallos-Nyers Boglárka egy teljesen más produkcióval készül az elődöntőben látottakhoz képest.

– Más hangszerelést kapott a World of Violence, a dal így egy kicsit "bogisabb", fiatalosabb, energikusabb lett. Változtattunk a színpadképen és a háttérben látható animáción is. Mindez azonban nem vesz el a dal témájából, mondanivalójából – kezdte a kisalfold.hu-nak Dallos-Nyers Boglárka.

A győri énekesnek sokat jelent, hogy barátaival van a színpadon, ráadásul csatlakozott a produkcióhoz Kővágó Dániel, aki ByeAlex gitárosaként már szerepelt az Eurovízión.

Bogi nem stresszel az eredményen. Fotó:  MTVA/Penziás Nikolett
Bogi nem stresszel az eredményen. Fotó: MTVA/Penziás Nikolett

– Nagyon erős a középdöntő mezőnye. Kedvelem például a Passed zenéjét, és örülök, hogy Wolf Katival lehetek egy estén. Nem stresszelek az eredményen, arra koncentrálok, hogy sikerüljön átadnom a dal üzenetét, és élvezetes legyen az előadás – mondta Bogi.

A fiatal tehetségnek elsőre furcsa volt, hogy a műsorban azonnal szembesül a nézők döntésével, de nagyon jó pontszámot kapott tőlük az elődöntőben. – A közönség visszajelzése a legfontosabb. Örülök annak is, ha megírják az észrevételeiket, tanácsaikat a Facebook-oldalamon, eddig nagyon sok pozitív üzenetet kaptam – árulta el Bogi.

A győri diáklány éppen történelmet tanult, amikor utolértük. Elmondta, mindig elkéri a leckét, igyekszik bepótolni az elmaradt órákat.

Valószínűleg örömmel igazolnának Boginak egy május végi hiányzást is az iskolában... Akkor rendezik ugyanis Bécsben az Eurovíziós Dalfesztivált, ahol a dalválasztó show győztese képviselheti hazánkat.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Annyira berúgott a győri férfi, hogy beleesett a szabadhegyi tóba - a teste átfagyott

Az 55 éves ittas férfi beleesett a vízbe, majd partra mászott, de a teste teljesen átfagyott. A… Tovább olvasom